U bent hier

Roodkapje, de musical (3+)

CC De Grote Post - zo 16 jun 2019, zo 16 jun 2019
Het eeuwenoude sprookje over een lief meisje dat koekjes gaat brengen naar haar zieke oma werd bewerkt tot een interactieve en humoristische voorstelling.

In de cast o.a. Liesa Naert (Eigen Kweek), Katrien De Becker (Thuis), Dorothy Wuyts (Oud België), Liv Van Aelst (40-45) en vele anderen!

Roodkapje vertrekt op een dag richting het bos om een mandje met koekjes naar haar zieke oma te brengen. Diep in het bos ontmoet ze de vegetarische wolf Gerrit. Hij raadt Roodkapje aan een mooie bos bloemen voor haar oma te plukken. Wat Roodkapje niet weet, is dat Gerrits gemene vrouw Tina iets heel anders van plan is.

Roodkapje zorgt samen met haar vrienden uit het dorp voor meer dan een uur muzikaal vermaak. De vegetarische wolf Gerrit en zijn gemene vrouw Tina staan uiteraard garant voor hilarische scènes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen. Voorzien van een schitterend decor, prachtige kostuums en uiteraard swingende meezingliedjes is Roodkapje dé familievoorstelling die je niet mag missen!

Een spannende voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar.

Data

zo 16 juni 2019 om 14:00
zo 16 juni 2019 om 16:30

Locatie

CC De Grote Post
Hendrik Serruyslaan 18a
Oostende 8400
Toon op kaart

Prijzen

€18.5

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen