U bent hier

Romantiek in de lucht: Dinner for 2

Oostende is de ideale stad voor tortelduifjes die samen willen genieten. Reserveer een tafel bij een van deze romantische restaurants en kijk eindeloos in elkaars ogen. Zoals je weet gaat liefde gaat door de maag. Je kan je geliefde dus maar beter meenemen naar een goed restaurant. En laten wij nu net een paar gouden tips voor jou hebben!

Bij Enoteca del Berebene kan je heerlijke huisgemaakte antipasti eten, genieten van typische Italiaanse gerechten met een glaasje wijn. 

Een echte aanrader dus voor alle Italian lovers, ideaal om te genieten van de Italiaanse specialiteiten en dit in een gezellig en warm kader. 

Lees meer

Marina

Vida zorgt voor een warm en ongedwongen onthaal in Ristorante Marina. Met ontzettend veel passie voor het vak zet ze er samen met haar team een Italiaanse culinaire ervaring neer.

Denk aan een perfecte carpaccio, zeebrasem in zoutkorst en een tiramisu zoals het hoort. Er is ook een indrukwekkende wijnkaart om van te genieten.

 

Lees meer

Brasserie Albert

Een stijlvolle brasserie in een authentiek Belle Epoque kader met uniek zeezicht. Romantischer kan toch bijna niet? 

Lees meer

St-Malo

Bij St-Malo moet je zijn voor een gezellige, romantische sfeer en heerlijk Thais eten. St-Malo combineert traditionele kustgerechten als garnaalkroketjes en filet pur met klassiekers uit de Thaise keuken, en doet dat met verve en kunde.

Lees meer

Mange-Tout

Een lichte keuken vol smaak verrassingen. Mange-Tout brengt toegankelijke gastronomie met respect voor de seizoenen. Gepaard met een glaasje wijn en je avond kan niet meer stuk. 

Lees meer

Kleinste restaurant van Oostende maar o zo charmant... en lekker. Heerliike garnaalkroketten, tal van dagsuggesties en kreeft. Patroon aan het fornuis en een uitstekende bediening met oog voor detail... 

Lees meer

Bistro Mathilda

Bistro Mathilda slaagt er schijnbaar moeiteloos in om zijn klassiekers in ere te houden en tegelijkertijd nieuwe culinaire trends te omarmen. Gezelligheid troef. 

Lees meer

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen