U bent hier

Rock Legends

Kursaal Oostende - zo 20 jan 2019

Rocklegendes worden schaarser, maar hun machtige muziek blijft bestaan. Drie succesvolle coverbands komen naar Kursaal Oostende om de sfeer van de grote concerten van weleer te laten herleven. 1 ticket = 3 concerten!

De reïncarnatie van iconen als Jim Morrison, Ray Manzerek, en Freddie Mercury is een feit. Maar ook levende legendes als Robert Plant en Jimmy Page worden gelauwerd. Met The Doors Alive, Letz Zep en One Night Of Queen staan er muzikanten op het podium die net zo getalenteerd zijn als hun iconen zelf. Met hun optredens willen ze de grote concerten van weleer laten herleven en jong en oud doen bewegen op de sound van ‘Riders On The Storm’, ‘Whole Lotta Love’ en ‘We Are The Champions’!

The Doors Alive
The Doors Alive komen qua uiterlijk, show en magie akelig dicht in de buurt van het origineel. Ze gebruiken zelfs exact dezelfde instrumenten als The Doors om die authentieke sixties-sound te bereiken. Welkom terug in de onstuimige tijd van de flower power!

Letz Zep
Robert Plant zei letterlijk over een concert van Letz Zep: ‘I walked in, I saw me’. Meer is niet nodig om overtuigd te geraken van deze topmuzikanten. Het is dan ook de beste en bekendste Led Zeppelin tribute band van dit moment!

One Night of Queen
Garry Mullen is een waar fenomeen. Zijn concerten in 2015 en 2017 in het Kursaal waren helemaal uitverkocht. One Night Of Queen is één van de meest authentieke en impressionante tributes ter wereld. In 1986 gaf Queen haar laatste concert van de Magic tour in het stadion van Wembley in Londen, net voor het overlijden van Freddie Mercury. Dat concert was zo legendarisch dat het bij de fans nog altijd in het geheugen staat gegrift. Het vormt de basis voor de concerten van Garry Mullen en zijn band The Works.

Rock Legends is meer dan een concert, het is een heuse machine die je terugvoert in de tijd. Rock on!

Data

zo 20 januari 2019 om 19:00

Locatie

Kursaal Oostende
Kursaal-Westhelling 12
Oostende 8400
Toon op kaart
Dichtstbijzijnde parking: 
Parking Kursaal 1

Prijzen

€55.0

Beschikbare logies

Hotel Bero

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
van €94.5

De Hofkamers

1 stars
2 stars
3 stars
van €64

Leopold Hotel Ostend

1 stars
2 stars
3 stars
van €59

Melinda

1 stars
2 stars
3 stars
van €70

Pacific

1 stars
2 stars
3 stars
van €76

Hotel Princess

1 stars
2 stars
3 stars
van €58

Royal Astrid

1 stars
2 stars
3 stars
van €67

Hotel Burlington

1 stars
2 stars
3 stars
van €87

Prado

1 stars
2 stars
3 stars
van €60

Le Parisien

1 stars
2 stars
3 stars
van €94

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen