U bent hier

£¥€$ (Lies)

CC De Grote Post - do 2 mei 2019, do 2 mei 2019
Ontroerend Goed nodigt je uit in een casino. Voor even mag je in de huid kruipen van fortuinbezitters. De 1%, de superrijken. Diegenen die de touwtjes in handen hebben. De gezichten die we nooit te zien krijgen.

Voor één keer sta jij in het centrum van ons economisch systeem. Jij bepaalt de koers. En wie weet kan je van de wereld een betere plek maken: eerlijker, verantwoordelijker. Want je zal het anders doen, uiteraard. Vorig seizoen confronteerde Ontroerend Goed je in Fight Night met je stemgedrag.

Dit keer richten ze hun pijlen op wat echt waarde heeft: geld. Schuif mee aan tafel en bespeel het systeem van binnenuit. En breng zeker genoeg cash mee.

“ £¥€$ (Lies) is een knappe historische én psychologische analyse van de wereld van de high finance. Daarbovenop is het ook slim, snel en razend spannend theater.” De Morgen

Tip: combi-ticket voor ontbijtgesprek £¥€$ (Lies)

Het ticket voor deze voorstelling is afzonderlijk verkrijgbaar of je kan het ook combineren met een ticket voor het Ontbijtgesprek £¥€$ (Lies) op 05.05, wat de beleving extra kruidt. Een combi-ticket kost € 25.

Data

do 2 mei 2019 om 19:00
do 2 mei 2019 om 22:00

Locatie

CC De Grote Post
Hendrik Serruyslaan 18a
Oostende 8400
Toon op kaart

Prijzen

€16.0

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen