Opgelet!

Vanaf zaterdag 25 juli 2020 is het dragen van een mondmasker verplicht in de volledige bebouwde kom van Oostende. Meer lezen klik hier
Vanaf donderdag 06/08 tot en met woensdag 12/08 moet je je aanmelden als je naar het strand wil gaan in één van de drukste zones. Voor meer info, klik hier.
Menu

U bent hier

Hier kan je privé shoppen in Oostende

Door de maatregelen ten gevolge van COVID-19 kunnen momenteel geen shoppingevenementen georganiseerd worden. Om je toch een unieke shoppingervaring te bieden in de Shoppingstad aan Zee, kan je bij een aantal deelnemende boetieks nu genieten van een privé shoppingsessie!

Nog tot 31 augustus bieden onderstaande zaken een exclusieve privé shoppingsessie op afspraak aan, bovenop de gewone openingsuren. Zo word je extra in de watten gelegd met persoonlijk stijladvies en andere extraatjes en dit zonder de gezondheidsmaatregelen die de overheid opgelegd heeft, uit het oog te verliezen. 

Heb je een adresje ontdekt waar je graag wil langsgaan voor een privé shopping?

1. Ga naar de pagina van die winkel.
2. Gebruik de contactgegevens om persoonlijk contact op te nemen. Iedereen heeft namelijk iets anders in petto voor zijn/haar klanten!
3. Genieten maar!

Opgelet: er wordt slechts één klant per sessie toegelaten. Kinderen kunnen vergezeld worden van één ouder.

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Vertel het verder