U bent hier

Passe-vite

Wie luncht bij Passe-Vite waant zich in een hotspot van een grootstad. Vooral het zonovergoten terras en de frisse salades zijn populair bij de vaste klanten.

KEUKEN

Passe-Vite kenmerkt zich door de eenvoudige no-nonsense keuken. Huisgemaakte soepen, quiches en vooral een ruim aanbod aan verse salades. Wie wil sluit af met huisgemaakt gebak.

DRANKENKAART

Hier kom je voor een snelle lunch. Nippen van een glaasje wijn kan uiteraard maar de keuze is beperkt. Verder enkele standaardaperitieven, bieren, biologische limonades van Bionina, koffie of thee.

INTERIEUR

De zaak is niet groot maar dat zorgt meteen ook voor een levendige gezelligheid. Van aan je tafel heb je zicht op de open keuken/bar. De lichte kleuren en de verder eenvoudige inrichting houden het geheel luchtig. Het schattige terrasje is een pluspunt.

OP HET BORD

Bij het plaatsnemen aan tafel krijg je meteen een kommetje huisgemaakte tortillachips met salsa voorgeschoteld. Nadien is het smullen van een verse salade met krokante visreepjes, overigens perfect gegaard en nog sappig of een pasta met gerookte zalm. Prima voor een doordeweekse lunch.

PRAKTISCH

Contact?
Hertstraat 1
Tel. 059/ 51 39 13

Type?
Lunchadresje: pasta's, salades, quiches. 

Openingsuren? 
Open van 9u tot 16u. 
Gesloten op zondag. 

Met de wagen?
Parkeer je auto in de Indigo Zeeparking.

Met het openbaar vervoer?
Neem de tram tot aan het Marie-Joséplein.

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen