Veelgestelde vragen over het strand

Alle Oostendse stranden zullen deze zomer vrij toegankelijk zijn. Je zal enkel op piekdagen moeten aanmelden op de drie drukste stranden. Lees hier alle veelgestelde vragen over de strandaanmelding.

U bent hier

Parking P1 Station-Zee

In deze nieuwe parking ‘Station-Zee’ op 3 verdiepingen is plaats voor 680 auto’s. Het nieuwe parkeergebouw is een mooi voorbeeld van intermodaliteit. Zo kunnen de reizigers vanaf de parking veilig en comfortabel via een voetgangersbrug met liften en trappen rechtstreeks naar de perrons om de trein te nemen. Onder de parking komt later ook het nieuwe tramstation. Op die manier kunnen reizigers vlot overstappen van het ene op het andere vervoersmiddel.

Treinreizigers met een parkeerabonnement krijgen een voordelig tarief (20 euro per maand, 55 euro voor 3 maanden of 195 euro per jaar) en kunnen beschikken over een gegarandeerde parkeerplaats. Ook niet-treinreizigers betalen een gunstig parkeertarief in parking Station-Zee. Het nieuwe parkeergebouw ligt dichtbij de winkels en het centrum van Oostende. Daarom biedt B-Parking aan de shoppers in het weekend (buiten de weekends in de zomer-, kerst- en paasvakantie) een shopping tarief aan van 1,5 euro voor 4 uur parkeren. Na het 4de uur wordt het normaal tarief aangerekend. 

Prijzen

Adres: 
Konterdamkaai 22 8400 Oostende