Overnachten

Je zocht naar: jeugdverblijf
5 logies gevonden

Hi-Hostel De Ploate

De moderne jeugdherberg voldoet aan alle eisen van de hedendaagse backpacker: comfortabele kamers van 2 tot 6 personen, met privé badkamer. Een leuke lounge en bar om te ontspannen en andere reizigers te ontmoeten, polyvalente zalen; waaronder een strandlabo. De jeugdherberg is ideaal voor een unieke combinatie van stad & zee. En dat geldt zowel voor gezinnen & backpackers als groepen & scholen.

Lees meer

De Oesterput

De Oesterput is een jeugdverblijfcentrum gelegen aan de rand van Oostende op een boogscheut van strand, zee en duinen. De accommodatie beschikt over verschillende slaapkamers met bedden & matrassen, een uitgeruste keuken met keukengerei, twee sanitaire ruimtes met douche (waarvan één toegankelijk voor rolstoelgebruikers). Aansluitend is er een terras met tuinbanken voorzien en enkele graspleintjes waar de kinderen/jongeren kunnen buiten spelen. Parkeergelegenheid is er voor maximum 4 à 5...

Lees meer

Jeugdverblijfcentrum Duin en Zee

Jeugdverblijfcentrum voor groepen in zelfkook of volpension gans het jaar open. Het jeugdverblijfcentrum ligt op enkele meters van het strand en de duinen. Ideaal voor familiegroepen en zeeklassen.

Lees meer

Duinrel

Een gezellig kamphuisje in een voormalig klooster op 800 meter van duinen en strand. Ligt midden in een bebouwde kom.

Lees meer

Sportchalets

Sportverenigingen, sportfederaties, sportkampen, stages, jeugdbewegingen, scholen of gewoon een weekendje aan zee. Alle groepen zijn welkom. De Sportchalets zijn gelegen aan waterplas De Spuikom en op wandelafstand van het stadscentrum en het strand.

Lees meer