Overnachten op zondag

In Oostende geloven we dat een weekend niet klassiek op zaterdag en zondag moet beleefd worden. Daarom houden we de Stad aan Zee 7/7 open! Gastronomie, cultuur, shopping,... Wat je wilt, wanneer je wilt. Want ook jij verdient een weekend! 

Cultuur in Oostende

Cultureel Oostende heeft heel wat te bieden, ook op zondag en maandag! Ontdek jij graag meer over kunstschilder James Ensor of ga je op ontdekking door de stad langs de grote muurschilderingen van The Crystal Ship? 

Culinair genieten

Een garnaalkroketje gaat er altijd in, toch? In Oostende vind je tal van restaurants waar de kroketten tot eetbaar erfgoed van de VLAM werden uitgroepen. Liever een traditioneel gerecht of een pastabordje? Dat kan ook. En wie op maandag niet hoeft te werken, kan bijvoorbeeld genieten van een uitgebreid ontbijt.

Wandelen en fietsen

In Oostende kan je een heleboel leuke wandelingen maken, met een handig wandelplannetje of applicatie. Ook voor fietsers zijn er tal van mogelijkheden die je laten genieten van de gezonde zeelucht of de groene Polders.

*Boek je overnachting via www.visitoostende.be voor een verblijf met aankomst op zondag in oktober, november, december, januari of februari. Je ontvangt een boekingsbevestiging van ons met meer informatie in verband met het gratis drankje. Geldig zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere acties en kortingen. Tickets op te halen bij Toerisme Oostende tijdens de geldende openingsuren, gesloten op 25/12 en 01/01.

Boek je verblijf

Hier kan je genieten van je gratis drankje*