In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht op drukke plaatsen en momenten. Klik hier voor meer uitleg.

U bent hier

Overnachten met zicht op zee

Langzaam ontwaken uit een diepe, écht diepe slaap die zo anders is dan thuis. Heel subtiel de zee ruiken door het openstaande raam, de meeuwen horen wegfladderen en zacht geroezemoes van fietsende kinderen en de koffiedrinkende vroege vogels op de terrasjes. Je bed uitstappen en uit het raam de zee zien. 

Enkele hotels en appartementen "with a view":

Andromeda Hotel

Hotel Andromeda is een 4-sterren hotel met een prachtige ligging op de zeedijk net naast het Casino-Kursaal. Het hotel heeft 94 kamers waarvan de helft met zeezicht. Alle hotelgasten hebben toegang tot het zwembad, de sauna, jacuzzi en de fitness.

Lees meer

Thermae Palace

Een hotel met grandeur. In 1933 werd het majestueuze Thermae Palace Hotel, in Art Deco-stijl, plechtig geopend door koning Albert I en koningin Elisabeth. Door de unieke combinatie van mineraal water en zeewater groeide dit kuurcentrum uit tot één van de belangrijkste in Europa. Talrijke adellijke families en zelfs de sjah kwamen met hun gevolg genieten van de heilzame werking van de thermale bronnen. Nu jij nog!

Lees meer

Vakantie appartement Seamore - Zeedijk - Oostende

Dit spiksplinternieuwe vakantie-appartement met 2 slaapkamers met een schitterend frontaal zicht op de zee combineert luxe én een heerlijk verblijf. Werkelijk alles in aanwezig voor een meer dan perfecte vakantie.

Lees meer

Vayamundo Oostende

De vakantieclubs De Kinkhoorn en Ravelingen in Oostende sloegen de handen in elkaar. Voortaan hebben ze één naam: Vayamundo De Kinkhoorn & Ravelingen. Je verblijft er in een onberispelijke vakantieclub op de zeedijk met alle faciliteiten binnen handbereik.

Lees meer

Nog veel (veel) meer: logerenaanzee.be

Oostende heeft nog honderden kamers met een prachtig zicht op zee. Ben je op zoek naar een appartement met het mooiste zicht van het land, surf dan snel naar hier.

Overnachten met zicht op zee

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen