Menu

U bent hier

Oostendse restaurants in de Bib Gourmand

Elk jaar worden in de Bib Gourmand restaurants opgelijst waar je voor slechts 37 euro de voeten onder tafel schuiven voor een heerlijk driegangenmenu. In dit kleine broertje van de Michelingids worden de restaurants verzameld die een uistekende prijs- kwaliteitsverhouding aanbieden. Dit jaar zijn er maar liefst drie Oostendse restaurants opgenomen in de culinaire gids. Ontdek hieronder waar je moet zijn om een betaalbare, culinaire avond te beleven! 

Bistro Mathilda

Elke foodie die wel eens in Oostende komt, kent Bistro Mathilda. Dit is dan ook een terroir instituut dat al vele jaren geleden zijn strepen verdiende. Niet dat de tijd hier bleef stilstaan, wel integendeel!

Lees meer

Toi Moi et la Mer

Op de zeedijk in Oostende is het aangenaam tafelen in dit sfeervol ingerichte restaurant. Chef-kok Christophe Snauwaert verwierf als jonge snaak de titel "Beste Juniorkok van België" en kookt in zijn keuken enkel met dagverse ingrediënten.

Lees meer

't Vistrapje

Een vaste waarde op de Oostendse visserskaai, ze staan erop met dagverse en kwaliteitsvolle producten te werken. Hier kan je genieten van heerlijke visgerecht maar ook van smaakvol bereid wild. 

Lees meer

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen