Oostendse liefdesroute

Locatie

Leopold II laan
Oostende 8400
Toon op kaart

Wanneer

di 26 okt 2021 tot en met za 1 jan 2028

Prijzen

Gratis

Voortaan heeft Oostende naast de verschillende fiets- en wandelroutes ook een eigen, uitgestippelde wandel - liefdesroute.
De route is een initiatief van het Kortrijkse relatiekantoor Soulmate4Life. Ze passeert verschillende romantische plaatsen uit de streek. Kunst & cultuur worden gecombineerd met enkele unieke horecazaken. Met deze nieuwe wandelroute wil ik een mogelijkheid bieden aan alle singles om toch op een leuke manier elkaar te leren kennen. Uiteraard is de liefdesroute ook bestemd voor alle geliefden.
Na Kortrijk, Brugge en Gent is de Oostende liefdesroute aan de beurt.

In totaal gaat het om een route van ongeveer 10 000 stappen en ze duurt een 2-tal uur.

Je vindt niet alleen horeca op de wandelroute. Zo passeer je nog enkele bekende en minder bekende toeristische plaatsen, maar ook enkele exclusieve winkels liggen op de route. “Samen snuisteren in een exclusieve shop, zo ontdek je snel zijn/haar interesses en behoeftes.. Als het iets pittiger mag zijn, kunnen ze zich al voorbereiden op een luxe lingeriesetje om hun date of geliefde te verrassen. Voor een eerste date iets te snel, maar na een paar succesvolle dates kan het een leuk en pikant extraatje zijn. Daten mag ook wel wat spannend zijn hé.

Ik hoop oprecht dat dit voor veel singles een extra kans is om weer meer op date te gaan.

De Oostendse liefdesroute is gratis te downloaden: https://soulmate4life.be/oostendseliefdesroute/

Warme, liefdevolle groet,

Kathleen