De meeste Oostendse hotels blijven open en doen er alles aan om je een aangenaam verblijf te garanderen. De restaurants bieden hun heerlijke aanbod aan voor takeaway of delivery.
Lees hier alles over de nieuwe maatregelen en initiatieven die Oostende neemt in het kader van de bestrijding van het virus.

U bent hier

Oostendse cadeautips

Een beetje Oostende cadeau doen? Dat kan met een van onze vele Oostende-geschenken!

Toppers: de Rest"O"Cheque en HotelCheque

Echte liefde gaat door de maag. Daarom valt een cadeaubon voor een restaurant vrijwel altijd in de smaak. De Oostendse restaurantcheque, ook wel Rest"O"Cheque genaamd, is hét geschenk bij uitstek om te geven aan je vrienden, familie of iedereen die jij culinair wil verwennen. Liever trakteren op een vakantie naar Oostende? Dat is pas een goed idee! Met de HotelCheque verwen je iedereen die je maar wil met een verblijf in Oostende. 

Rest"O"Cheques

Handige cadeaubon voor een heerlijk etentje in Oostende

HotelCheques

Geef een overnachting in Oostende cadeau

Oostende & Compagnie - van Arno tot Zweig

Bestel boek "Oostende & Compagnie: Van Arno tot Zweig"

Oostende & Compagnie is een artistieke trip in het gezelschap van Léon Spilliaert en Hugo Claus, Leopold II en Cléo de Mérode, Henri Storck en Arno. Bestel hier het boek!

Lees meer

Een beetje Oostende onder de boom

Wist je dat er ook een Oostende-dekentje, Oostende-kerstbal, Oostende-muts en Oostende-sokken te koop zijn? Deze leuke Oostendse cadeaus zijn ideaal om de Oostende-lover in jouw familie te verwennen met Kerst! Deze gadgets zijn niet online te koop, maar kunnen gekocht worden bij Toerisme Oostende (Monacoplein 2, 8400 Oostende).

Dekentje: € 25,00
Kerstbal: € 5,00
Kousen: € 8,00
Muts: € 12,00

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Vertel het verder