Oever Gallery

Contact

+32 456 41 43 79

Locatie

Hendrik Baelskaai 25 B001
Oostende 8400
Toon op kaart

Wanneer

Ontdek de openingsuren op de website

OEVER GALLERY is een hedendaagse kunstgalerij waar je ook iets kan drinken tussen de kunst. Sara en Wouter verwelkomen je in hun warme galerij, waar kunst echt tot zijn recht komt. Door rustig, met een drankje, te genieten van de galerij kan je de kunstwerken langer aanschouwen, er langer van genieten en erover praten met de galerijhouders.

Uitbaatster Sara was al van kinds af aan gebeten door kunst, een microbe die ze van haar ouders meekreeg. Van street art tot toy art en design: verschillende kunstvormen prikkelden haar met de dag meer. Vandaag is de microbe uitgegroeid tot een ware passie waarin ze zich heeft vastgegrepen. Ze is gebeten door kunst en voelt de triggers meer en meer overgaan naar een enorme drang om de kunst bij zich te hebben om er elk moment van de dag van te genieten.

In 2011 werd Wouter deel van de familie en al snel werd hij 'besmet' voor Sara's kunstmicrobe. Samen ontdekten ze nieuwe artiesten, nieuwe werken, nieuwe plekken, maakten ze nieuwe vrienden... en vandaag is de OEVER GALLERY het resultaat van hun gedeelde passie.