Opgelet!

Vanaf zaterdag 25 juli 2020 is het dragen van een mondmasker verplicht in de volledige bebouwde kom van Oostende. Meer lezen? Klik hier.
Tijdens het weekend van 15/08 en 16/08 moet je je aanmelden als je naar het strand wil gaan in één van de drukste zones. Voor meer info, klik hier.

U bent hier

Oasis

Verblijfpark Oasis is voor gans de familie. Trouw en vriendelijkheid is een must onder elkaar. Gezellig samenzitten in de kantine of rustig genieten van uw terras aanliggend bij uw stacaravan. Voornamelijk verhuren wij staanplaatsen voor stacaravans/chalets op jaarbasis. Indien u de ervaring wilt opdoen bij ons is dit ook mogelijk door het huren van een stacaravan voor een weekendje of een week. Opteert u liever voor het echte kampeerleven, dan verhuren wij plaatsen voor trekcaravans, mobilhomes of tenten. Oostende/Middelkerke is de ideale kustgemeente voor uw vakantie aan zee! Voor een dagje strand met de kinderen, een ontspannende wandeling langs het strand, terrasjes doen, shoppen, ... Kortom de gemeente Oostende/Middelkerke biedt een brede waaier aan culturele of sociale activiteiten en is centraal gelegen langsheen de Belgische kust.

Locatie

Kalkaertstraat z/n
Oostende 8400
Toon op kaart

Contact

GSM:
+32 475 25 19 25
Fax:
+32 59 31 34 30

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen