U bent hier

NATALIA - Me & My producer The 2nd edition

Kursaal Oostende - za 24 mrt 2018
Natalia herneemt succesvolle tournee Me and My Producer "The 2nd Edition"

In november 2005 volgde Natalia's derde tournee in Vlaanderen, getiteld Me and My Producer. Het werd een intiemer concert, waarbij de blazers werden ingeruild voor extra backing vocalisten, en dit onder leiding van top producer Steve Willaert. Tijdens de eerste "Me & My Producer" begeleide Steve Willaert Natalia perfect op piano en wat ze samen brachten was ronduit topklasse. Natalia bracht toen een mix van haar 2 albums en enkele covers van ondere andere Alicia Keys, En Vogue en Aretha Franklin.

Steve Willaert, reeds verantwoordelijk voor Natalia's platina verkochte albums "Back for More" en "This Time", werd in 2016 ook aangesteld als executive producer voor het nieuwe Natalia album "In My Blood".

De samenwerking tussen Natalia en Steve Willaert is altijd optimaal geweest en gedurende de In My Blood studio opnames ontstond het idee om de "Me & My producer tour" nieuw leven in te blazen.

Na haar "In My Blood Summer Tour" en 11 jaar na datum is het tijd om wederom te komen genieten van Natalia's "Me & My Producer" the 2nd edition.

Data

za 24 maart 2018 om 20:00

Locatie

Kursaal Oostende
Kursaal-Westhelling 12
Oostende 8400
Toon op kaart
Dichtstbijzijnde parking: 
Parking Kursaal 1

Prijzen

€41.0

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen