De meeste Oostendse hotels blijven open en doen er alles aan om je een aangenaam verblijf te garanderen, inclusief maaltijden in het hotel! De restaurants bieden hun heerlijke aanbod aan voor takeaway of delivery.
Lees hier alles over de nieuwe maatregelen en initiatieven die Oostende neemt sinds 19/10.

U bent hier

Muziek & comedy op Zomer in O.

Tijdens Zomer in O. ontdek je muzikale ontdekkingen of verrassende crossovers tussen theater, literatuur en muziek op de planken. Maar ook het kruim van de comedy komt naar Oostende, up close and personal met hun publiek.

Jong Muziek

Iedere woensdagavond ontdek je in O.666 twee jonge bands. Speciaal geselecteerd door de jongens van De Zwerver / Leffinge Leuren die een bijzonder fijne neus hebben voor het muziektalent van morgen. Met o.a. Aster, Partners, Deathstar MacGyver, Peenoise en vele anderen.

Vanaf 15 juli

Lijfstroom

Lijfstroom is een videokanaal dat tijdens Zomer in O. Oostendse muzikanten samenbrengt met de JongMuziek-selectie van TAZ. Het programma wordt gepresenteerd door het collectief Club Jacques en doet denken aan een lichtversie van het muziekprogramma Jools Holland. Lijfstroom trekt 5 weken langs verschillende locaties in de stad. Er verschijnt telkens op donderdagavond een aflevering op facebook.be/lijfstroomoostende.

Elke donderdagavond tijdens Zomer in O.

Sangoma Flight

Concert op de grens tussen rock, jazz en spoken word, met een vette knipoog naar Jimi Hendrix. Het is een soul- en bluesgerichte ode aan onze roots, hoe verscheiden ook. Omdat we niet anders kunnen dan onze ziel- en levenspijn in muziek te proppen en uit te spuwen. Het klinkt verdomd gewaagd en avontuurlijk en als de trilling eenmaal goed zit, stijgen we samen op naar een Sangoma Flight…

15 augustus

Huidhonger - Jan Jaap van der Wal

Verlangen naar contact, verlangen naar grotere bubbels en elkaars gezicht weer te zien in het openbaar vervoer. Op afstand, maar heel dicht op de actualiteit. We mogen weer, we moeten weer. Huidhonger.

16 augustus

Praktisch

Zomer in O.

Wanneer:
11/07/20 tot 16/08/20

In juli en augustus strijken tal van artiesten neer op diverse locaties in Oostende, theater, muziek, literatuur, dans, familievoorstellingen, jong talent … Met een boeiend programma voor alleman wordt deze zomer er eentje om in te kaderen.

Lees meer

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Vertel het verder