Op zaterdag 22 en zondag 23 juni gaan Oostendse chefs opnieuw creatief aan de slag met het beste uit de Noordzee. Een niet te missen culinair evenement, met zicht op zee!
Een voorproefje van de gerechtjes
Programma kookdemo's
Zaterdag 22/06
- 13.30 uur: Donald Deschagt - koken met zeewier (Chef Le homard et la moule)
- 15.30 uur: Raf De Paepe en Tom de Lombaerde - op vel gebakken wijting, bloemkool, hazelnoot, waterkers
- 17.30 uur: Raf De Paepe en Tom de Lombaerde - Goujonettes van wijting, salsa van komkommer en Granny, Gribiche
Zondag 23/06
- 13.30 uur: workshop met Noordzeevis voor kinderen door Julienne et Marie
- 15.30 uur: Sandra Bekkari - smeus van bloemkool met grijze garnalen
- 17.30 uur: Donald Deschagt - koken met zeewier (Chef Le homard et la moule)
À l'Ostendaise - Kom Proeven! - praktisch
Wanneer?
Zaterdag 22 juni (11.00 - 21.00 uur)
Zondag 23 juni (11.00 - 19.00 uur)
Waar?
Zeeheldenplein
8400 Oostende
Toegang?
Gratis!
Kostprijs gerechten?
Per gerecht betaal je slechts 6 euro. Zo kun je meerdere gerechtjes proeven en de rijkdom van de Noordzee ontdekken.
Parkeren?
De dichtstbijzijnde parking is Parking Visserskaai. Daar parkeer je trouwens het eerste uur gratis!
Alle info over parkeren in Oostende vind je hier.


Helaas, deze activiteit is voorbij.
Schrijf je hieronder in op nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige activiteiten.