Opgelet!

Vanaf zaterdag 25 juli 2020 is het dragen van een mondmasker verplicht in de volledige bebouwde kom van Oostende. Meer lezen klik hier
Vanaf donderdag 06/08 tot en met woensdag 12/08 moet je je aanmelden als je naar het strand wil gaan in één van de drukste zones. Voor meer info, klik hier.
Menu

U bent hier

Liefde tussen de Lijnen

07/02/20 tot 09/02/20

Helaas, deze activiteit is voorbij.

Schrijf je hieronder in op nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige activiteiten.

Activiteiten tijdens Liefde tussen de Lijnen

Liefde tussen de Lijnen - Gedichtendag met Peter Verhelst

Wanneer:
do 30 jan 2020

Op donderdag 30 januari 2020 vieren we Gedichtendag en dan serveert de bib gewoontegetrouw een Broodje Poëzie op de middag. Centrale gast is niemand minder dan Peter Verhelst, vooral grote naam en faam als dichter, maar ook romanschrijver en theatermaker.

Lees meer

Liefde tussen de Lijnen - Let Love Rule (UITVERKOCHT)

Waar:
KAAP | Oostende
Wanneer:
vr 7 feb 2020

Let Love Rule is aan zijn tiende editie toe. Deze pittige cocktail van spoken word en muziek is het rendez-vous om het nieuwe podiumtalent met die fantastische song of dat stilmakend gedicht te ontdekken. Let Love Rule, laat de liefde heersen, dat laten we ons geen twee keer zeggen.

Lees meer

Liefde tussen de Lijnen - Valentijnpromenade (UITVERKOCHT)

Wanneer:
za 8 feb 2020 tot za 8 feb 2020

Zin om Oostende op een volledig andere manier te ontdekken en te belanden op unieke plaatsen die de Stad aan Zee rijk is? Tijdens deze wandel- en luisterpromenade hou je halt bij plaatsen waar geliefden dineren en logeren. De gids wijst je de weg naar bijzondere plekken waar culinaire en amoureuze prikkeling hand in hand gaan. Een tafel voor twee staat alvast gedekt. Schuif je aan?

Lees meer

Liefde tussen de Lijnen - Bibdate

Wanneer:
za 8 feb 2020

Tijdens een korte ontmoeting met een andere boekenminnaar of -minnares leer je zijn of haar favoriete leesvoer kennen. Heb je een lievelingsboek dat je altijd rond de tijd van Valentijn uit de boekenkast haalt? Breng het mee naar de bibdate en praat erover met een andere boekenliefhebber in een frivool doorschuifsysteem.

Lees meer

Liefde tussen de Lijnen - Over de liefde gesproken (UITVERKOCHT)

Wanneer:
zo 9 feb 2020

Wat is er mooier dan op zondagmorgen in theaterzitjes tegen elkaar leunen voor ieders favoriete onderwerp: de liefde! In het gezelschap van twee ervaren schrijvers, twee specialisten in relaties en seks en een glasheldere sopraan en dito pianist tillen we dat moment naar hogere sferen.

Lees meer

Liefde tussen de Lijnen - Proust en de liefde (UITVERKOCHT)

Wanneer:
zo 9 feb 2020

‘Société Marcel’ is een genootschap dat op zoek gaat naar Marcel Proust en daarvoor enkele jaren tijd neemt. Waarom Proust nog lezen anno 2020? Overtuigde sprekers lichten in deze reeks toe welk aspect van de grote Franse schrijver hen bijzonder fascineert.

Lees meer

Meer Valentijn in Oostende

Valentijnsdiner aan boord van de Mercator

vr 14 feb 2020, za 15 feb 2020, zo 16 feb 2020

Let Love Rule (org. KAAP & deBuren)

KAAP | Oostende

vr 7 feb 2020

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen