Menu

U bent hier

Liefde tussen de Lijnen

Leopoldpark - vr 9 feb 2018, za 10 feb 2018, zo 11 feb 2018

Op 9, 10 en 11 februari wordt Oostende opnieuw overspoeld door literair, muzikaal en beeldend talent dat onze harten zal beroeren tijdens Liefde tussen de Lijnen. Met een programma op vrijdagavond, zaterdagmiddag en zondagochtend laten Stichting IJsberg, KAAP en de Dienst Cultuur de liefde in al haar facetten, voor jong en oud opflakkeren op warme plekken in de stad.

In het Leopoldpark strijkt op 10/02 De Karavaan neer. In deze creatieve cocon staan een tiental kleurrijke caravans verzameld, die door duo’s van auteurs en illustratoren bewerkt werden. Zij zorgen bovendien voor een gevarieerde middag met vertelmomenten, workshops en performances. Jong en
oud zijn even welkom om van de verhalen te komen genieten. Radio Fresnel voorziet muziekjes, er zal vuur en licht zijn, en hartverwarmende hapjes in de foodtruck... euh caravan.
De Karavaan wordt bevolkt door volgende duo’s: Sassafras Debruyn en Astrid Haerens, Larissa Viaene en Siel Verhanneman, Charlotte Peys en Moya De Feyter, Fatinha Ramos en Wally De Doncker, Elisabeth Roggeman en Mustafa Kör en Sofie Decleene en Pim Cornelussen.

Er valt nog zoveel meer te beleven. Op zaterdag trekken verschillende performers letterlijk lijnen door de stad en mag je je aan optredens verwachten op onverwachte plekjes doorheen het centrum.

Data

vrijdag, 9 februari, 2018 - 19:30
zaterdag, 10 februari, 2018 - 14:00
zondag, 11 februari, 2018 - 10:30

Locatie

Leopoldpark
Oostende 8400
Toon op kaart
Dichtstbijzijnde parking: 
Zeeparking

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen