Menu

U bent hier

Leve Charlotte!

Vrijstaat O. - zo 17 dec 2017

Charlotte Mutsaers viert haar 75 lentes en waar kan dat beter dan in Oostende, de stad waar ze een innige band mee heeft. De pittige dame heeft een rijkgevuld leven als auteur (Rachels Rokje, Zeepijn, Kersenbloed, Koetsier Herfst...) en beeldend kunstenaar.
Ze spreekt over haar nieuwe roman Harnas van Hansaplast (Das Mag), een indrukwekkende zoektocht naar haar enige broer Barend, die overleed in 2001. Hij was een kluizenaar die te slim en te onaangepast was voor deze wereld. Bij het leegruimen van zijn huis trof Charlotte een totale chaos aan, maar niet alleen dat: tientallen boekjes waarin haar broer elke genuttigde maaltijd opschreef, eindeloos veel porno en uiteindelijk een mannetje van Hansaplast, met daaronder een hartverscheurende tekst: ‘IK’.
Gespreksonderwerpen te over, zoals over het zonet geperste vinylalbum Rikkelrak, over het kleurboek van 8 tot 88 jaar (met voorwoord van Arnon Grunberg) zal het gaan, en uiteraard over haar leven en werk. Charlotte koos Lars Bernaerts (docent Nederlandse Literatuur, UGent) als gesprekspartner. Feest, met taart!

In samenwerking met: Das Mag

Data

zondag, 17 december, 2017 - 15:00

Locatie

Vrijstaat O.
Koning Boudewijnpromenade 10
Oostende 8400
Toon op kaart
Dichtstbijzijnde parking: 
Parking Kursaal 1

Prijzen

€8.0
Basistarief: 8,00 €; voorverkoop: 6,00 €

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen