U bent hier

Let Love Rule—Wervelende cocktail van muziek, woord en performance

KAAP | Vrijstaat O. - vr 8 feb 2019
Let Love Rule is ons jaarlijkse rendez-vous voor liefhebbers van muziek, woord en performance. We maken ons graag klaar voor de zevende editie van dit mini-festival, opnieuw in het teken van de liefde in al zijn gedaantes, zijn zuchten en zijn verlangens.

Met Tom Kestens & Aafke Romeyn
Multitalent Tom Kestens ken je van Das Pop en Lalalover en sedert een jaar van de singels ‘Altijd Overal’ en ‘Zal ik dan’ samen met de Nederlandse singer songwriter Aafke Romeyn, te vinden op het album ‘Ochtendgloren’ en die bewuste vrijdag samen in onze strandhut.

Met Chantal Acda & Eric Thielemans
Chantal Acda is bekend als zangeres van Isbells en van het trio Distance, Light & Sky. Met percussionist Erik Thielemans nam ze recent haar eerste Nederlandstalige plaat op met teksten van dichteres Lotte Dodion die prachtig bij haar melancholische timbre passen. Samen brengen ze een liefdevolle selectie.

Radna Fabias won zomaar de C.Buddingh prijs voor het beste debuut nadat de geschreven pers haar dichtbundel met superlatieven overlaadde. Zij komt uit Utrecht en werd op Curaçao geboren, een spanningsveld dat ze in haar poëzie thematiseert. Met zijn bezielde voordracht veroverde dichter-performer Dean Bowen reeds vele podia in binnen-en buitenland voor hij zijn meerstemmige, geëngageerde debuutbundel Bokman (2018) uitbracht. Uit de bloeiende scene van aankomend podiumtalent vroegen we de jonge maker-schrijver Tim Taveirne. Hij bereidt een lecture performance voor over het wel en wee van daten zoals het is.

Tot slot: Babs Gons wordt ook wel de Nederlandse koningin van het spoken word genoemd en dat zullen we geweten hebben. (Prettig detail: dit multitalent heeft een eigen performance collectief De Vurige Harten Club.)

Dichter-platenruiter Jan Ducheyne aka Monsieur Le Selecteur zal ook ditmaal toezien dat het goed is en de niet-van-drama-verstoken actrice/schrijfster Katrijn Van Bouwel tekent voor de presentatie.

programma i.s.m. Vlaams-Nederlands Huis deBuren

Data

vr 8 februari 2019 om 20:00

Locatie

KAAP | Vrijstaat O.
Koning Boudewijnpromenade 10
Oostende 8400
Toon op kaart

Prijzen

€12.0

Beschikbare logies

Hotel Imperial

1 stars
2 stars
3 stars
van €75

Du Parc

1 stars
2 stars
3 stars
van €60

Mercure Oostende

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
van €79

Leopold Hotel Ostend

1 stars
2 stars
3 stars
van €55.4

Melinda

1 stars
2 stars
3 stars
van €60

Pacific

1 stars
2 stars
3 stars
van €89

Royal Astrid

1 stars
2 stars
3 stars
van €100

Le Bassin

1 stars
2 stars
3 stars
van €75

Hotel Burlington

1 stars
2 stars
3 stars
van €82

Prado

1 stars
2 stars
3 stars
van €66

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen