Menu

U bent hier

Lekkere lunchadresjes

Ben jij iemand die ten volle kan genieten van een dagje shoppen in Oostende? We selecteerden de leukste lunchadresjes zodat je na de middag er weer volledig tegenaan kan. 

01

Passe-vite

Een warme sfeer, een kleine kaart met kraakverse salades, gezonde pastaschotels, knapperige quiches en lekkere gezonde suggesties. Wat wil een mens nog meer voor de lunch? Wie luncht bij Passe-Vite waant zich in een hotspot van een grootstad. Vooral de frisse salades en hartelijke bediening zijn populair bij de vaste klanten.

Lees meer
02

Expo&Kafie

Expo&Kafie is een uniek concept waarin interieur en koffie elkaar ontmoeten. Ondanks wat de naam doet vermoeden, kan je bij ons niet enkel van een koffie genieten, we serveren ook lekkere wijnen, cocktails en dagverse gerechten en zoetigheden. Kom gezellig binnen, zet je neer op ons terras of kies voor take-away terwijl je het prachtige Oostende verkent! 

Lees meer
03

Sanseveria Bagelsalon

Sanseveria Bagelsalon staat voor Classic bagels en bagels met een twist. Het zijn een soort van Amerikaanse ‘luxebroodjes’, rijkelijk belegd volgens onze Bourgondische levensstijl! Dit wordt geserveerd in een uniek vintage huiskamer-concept, wat maakt dat jong en oud een plaatsje genegen is in ‘de Sanseveria’. Naast bagels kan je bij Sanseveria ook terecht voor bescheiden slaatjes, lekkere homemade quiches & veel zoets!

Lees meer
04

MOOSE

MOOSE is een stukje Scandinavië in onze kuststad. Op deze hygge plek kan je rustig aperitieven met fingerfood, heerlijk lunchen met een Noorse toets of je plaats nemen voor fika: koffie en huisgemaakte zoetigheden.

Lees meer
05

Nauti

Nauti is een lunch-zaak waar pasta’s en salades à la minute worden bereid. Ze werken er steeds met dagverse producten en de kaart wordt aangepast naar het seizoen. De keuken is open tot 16.30 uur, dus ook de late lunchers zijn welkom. Naast de gerechten vind je op de menukaart ook nog enkele verfrissende “teusjes" en cocktails terug, of een lekker koffietje.

Lees meer
06

Muccka

Hun verhaal is, net zoals het eten, eenvoudig. Bij Muccka hebben ze een passie voor heerlijk eten, bereid op een ‘no-nonsense’ manier. Ze willen je laten genieten met een van de zorgvuldig geselecteerde bieren of wijnen. Echt comfortfood om te delen met je vrienden in een authentiek kader. Muccka kookt met kwaliteitsingrediënten en vooral met heel veel liefde. Namaste!

Lees meer

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen