U bent hier

Lekkere lunchadresjes

Ben jij iemand die ten volle kan genieten van een dagje shoppen in Oostende? We selecteerden de leukste adresjes zodat je na de middag er weer volledig tegenaan kan. 

01

Heerlijk lunchen bij de Passe-Vite

Een warme sfeer, een kleine kaart met kraakverse salades, gezonde pastaschotels, knapperige quiches en lekkere gezonde suggesties. Wat wil een mens nog meer voor de lunch? Wie luncht bij Passe-Vite waant zich in een hotspot van een grootstad. Vooral het zonovergoten terras en de frisse salades zijn populair bij de vaste klanten.

Lees meer
02

Baristas No75

Sympathieke koffiebar Baristas No75 is een familiebedrijf waar koffie met liefde wordt gezet, geschonken en gedronken. De Italiaanse chef keert hiervoor terug naar zijn roots in Bari, gelegen in Zuid-Italië en het hart van de cucina povera. Hier draait alles rond eerlijke kwalitatieve producten: sappige tomaten, sublieme olijfolie, handgemaakte pasta, charcuterie en verse buffelmozzarella. 

Lees meer
03

't Groote Huys

Op de kaart van ‘t Groote Huys pronken Belgische klassiekers, met een mediterrane toets. De verfijnde klassieke keuken is een troef, maar wat misschien nog meer aan de totaalervaring bijdraagt, is de grandeur van dit piekfijn gerestaureerde herenhuis. Het pand dateert uit 1891 en maakte deel uit van brouwerij Staessens. Het prachtige tuinterras is een oase van rust, pal in het centrum van Oostende.

Lees meer
04

Sanseveria Bagelsalon

Sanseveria Bagelsalon staat voor Classic bagels en bagels met een twist. Het zijn een soort van Amerikaanse ‘luxebroodjes’, rijkelijk belegd volgens onze Bourgondische levensstijl! Dit wordt geserveerd in een uniek vintage huiskamer-concept, wat maakt dat jong en oud een plaatsje genegen is in ‘de Sanseveria’. Naast bagels kan je bij Sanseveria ook terecht voor bescheiden slaatjes, lekkere homemade quiches & veel zoets!

Lees meer

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen