U bent hier

Lekkere lunchadresjes

Ben jij iemand die ten volle kan genieten van een dagje shoppen in Oostende? We selecteerden de leukste lucnhadresjes zodat je na de middag er weer volledig tegenaan kan. 

01

Passe-vite

Een warme sfeer, een kleine kaart met kraakverse salades, gezonde pastaschotels, knapperige quiches en lekkere gezonde suggesties. Wat wil een mens nog meer voor de lunch? Wie luncht bij Passe-Vite waant zich in een hotspot van een grootstad. Vooral het zonovergoten terras en de frisse salades zijn populair bij de vaste klanten.

Lees meer
02

Expo&Kafie

Expo&Kafie is een uniek concept waarin interieur en koffie elkaar ontmoeten. Ondanks wat de naam doet vermoeden, kan je bij ons niet enkel van een koffie genieten, we serveren ook lekkere wijnen, cocktails en dagverse gerechten en zoetigheden. Kom gezellig binnen, zet je neer op ons terras of kies voor take-away terwijl je het prachtige Oostende verkent! 

Lees meer
03

't Groote Huys

Op de kaart van ‘t Groote Huys pronken Belgische klassiekers, met een mediterrane toets. De verfijnde klassieke keuken is een troef, maar wat misschien nog meer aan de totaalervaring bijdraagt, is de grandeur van dit piekfijn gerestaureerde herenhuis. Het pand dateert uit 1891 en maakte deel uit van brouwerij Staessens. Het prachtige tuinterras is een oase van rust, pal in het centrum van Oostende.

Lees meer
04

Sanseveria Bagelsalon

Sanseveria Bagelsalon staat voor Classic bagels en bagels met een twist. Het zijn een soort van Amerikaanse ‘luxebroodjes’, rijkelijk belegd volgens onze Bourgondische levensstijl! Dit wordt geserveerd in een uniek vintage huiskamer-concept, wat maakt dat jong en oud een plaatsje genegen is in ‘de Sanseveria’. Naast bagels kan je bij Sanseveria ook terecht voor bescheiden slaatjes, lekkere homemade quiches & veel zoets!

Lees meer
05

Muccka

Hun verhaal is, net zoals het eten, eenvoudig. Bij Muccka hebben ze een passie voor heerlijk eten, bereid op een ‘no-nonsense’ manier. Ze willen je laten genieten met een van de zorgvuldig geselecteerde bieren of wijnen. Echt comfortfood om te delen met je vrienden in een authentiek kader. Muccka kookt met kwaliteitsingrediënten en vooral met heel veel liefde. Namaste!

Lees meer
06

MOOSE Ostend

MOOSE-Ostendis een sfeervolle, nieuwe conceptstore: shop while eating, in een hout versus industrieel kader met een Scandinavische toets. Bij MOOSE-Ostend geniet je van ontbijt, lunch (salades, smørrebrød en pasta's) en afternoon treats bij je koffie.

Lees meer

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen