In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht op drukke plaatsen en momenten. Klik hier voor meer uitleg.

Menu

U bent hier

Lekkere lunchadresjes

Ben jij iemand die ten volle kan genieten van een dagje shoppen in Oostende? We selecteerden de leukste lunchadresjes zodat je na de middag er weer volledig tegenaan kan. 

01

Passe-vite

Een warme sfeer, een kleine kaart met kraakverse salades, gezonde pastaschotels, knapperige quiches en lekkere gezonde suggesties. Wat wil een mens nog meer voor de lunch? Wie luncht bij Passe-Vite waant zich in een hotspot van een grootstad. Vooral de frisse salades en hartelijke bediening zijn populair bij de vaste klanten.

Lees meer
02

Expo&Kafie

Expo&Kafie is een uniek concept waarin interieur en koffie elkaar ontmoeten. Ondanks wat de naam doet vermoeden, kan je bij ons niet enkel van een koffie genieten, we serveren ook lekkere wijnen, cocktails en dagverse gerechten en zoetigheden. Kom gezellig binnen, zet je neer op ons terras of kies voor take-away terwijl je het prachtige Oostende verkent! 

Lees meer
03

MOOSE

MOOSE is een stukje Scandinavië in onze kuststad. Op deze hygge plek kan je rustig aperitieven met fingerfood, heerlijk lunchen met een Noorse toets of je plaats nemen voor fika: koffie en huisgemaakte zoetigheden.

Lees meer
04

Lizette

In deze soepbar geniet je van een heerlijke lunch geserveerd door bijzondere medewerkers. Hier ga je gegarandeerd buiten met een warm gevoel! 

Lees meer
05

Muccka

Hun verhaal is, net zoals het eten, eenvoudig. Bij Muccka hebben ze een passie voor heerlijk eten, bereid op een ‘no-nonsense’ manier. Ze willen je laten genieten met een van de zorgvuldig geselecteerde bieren of wijnen. Echt comfortfood om te delen met je vrienden in een authentiek kader. Muccka kookt met kwaliteitsingrediënten en vooral met heel veel liefde. Namaste!

Lees meer
06

MOOSE

Hou je van scandinavische keuken en interieur? Dan ben je bij MOOSE aan het goeie adres! Saskia ontvangt je met open armen in deze gezellige lunchhotspot. 

Lees meer

Meer tijd? Wat dacht je van onderstaande brasseries?

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen

Ook interesse in?

De zomer van Oostende

Ontdek ons programma voor de zomer

Oostende Bonsoir

Ontmoetingen bij valavond met gastvrouw Guinevere Claeys