U bent hier

Kerstconcert 2018 - Magisch Mooi

Kursaal Oostende - za 22 dec 2018

Na het succes van het kerstconcert 2017 komt een nieuwe fonkelende kerstshow met ronkende namen naar Kursaal Oostende! Zaterdag 22 december wordt een show die zich nu al aankondigd als “magisch mooi”. Niet één ster maar liefst drie magische stemmen en elk op zich betoverend mooi. Zo kunnen we van Garry Hagger op z’n minst zeggen dat het een vakman is die z’n kunde vereeuwigde in “Het Allermooiste”, een plaat waarmee hij goud haalde!

De mooiste liedjes en betoverende kerstverhalen met zelfs een internationale touch! De Zuid-Afrikaanse popzangeres Nádine (lees en spreek Neydean) veroverde reeds in 2014 tal van Vlaamse harten met enkele unieke kerstshows en zal naast ijzersterke eigen songs en Christmas Classics enkele duetten ten beste geven. Met Garry Hagger maar zeker ook met de man die KERST 2018 helemaal magisch maakt : Frans Bauer.

Na de succesvolle passage met “Tour de Frans” verwelkomt Kursaal Oostende Frans Bauer aan de zijde van de charmante Nádine en stijlvolle Garry Hagger. Het beloofd een wonderlijke show te worden met drie schitterende persoonlijkheden onder live begeleiding van de muzikanten van de Holland Show Band, die op een sfeerrijke wijze de mooiste liedjes van de artiesten en de allergrootste kerstsongs zullen omlijsten .

“Als Sterren Aan De Hemel Staan”… op zaterdag 22 december 2018…. zullen ze nog nooit zo gefonkeld hebben als in Kursaal Oostende. Garry Hagger, Nádine en Frans Bauer… in een een magisch mooie kerstshow!

Data

za 22 december 2018 om 20:00

Locatie

Kursaal Oostende
Kursaal-Westhelling 12
Oostende 8400
Toon op kaart
Dichtstbijzijnde parking: 
Parking Kursaal 1

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen