In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht in de volledige binnenstad.
Lees hier alles over de nieuwe maatregelen en initiatieven die Oostende neemt in het kader van de bestrijding van het virus.

Menu

U bent hier

James Ensorgalerij

Een verborgen parel in Oostende is de James Ensorgalerij. Vroeger heette deze overdekte winkelgalerij - die er al sinds 1892 is - de Glazenstraat, en de Oostendenaar noemt deze straat vandaag nog altijd zo. Geen ketens in de James Ensorgalerij, hier vind je echt unieke spullen, én lekker eten.

Plus fantasiejuwelen

In de James Ensorgalerij vind je Plus Fantasiejuwelen. Een klein, charmant winkeltje met leuke accessoires zoals juwelen, handtassen, sjaals, loafers en nog veel meer.

Lees meer

Maison La Galleria

Deze zaak in de James Ensorgalerij is een bijzonder charmant zaakje. Zij bieden dagelijks een assortiment van 32 soorten verse sushi en sachimi. De sushi wordt bereid terwijl de klant toekijkt om versheid en hygiëne te garanderen. Maison La Galleria heeft een tweede zaak in de Leffingestraat. In die “hoofdwinkel” vind je een uitgebreid gamma van volledig panklare vis, kreeft, bereide visgerechten, soepen, ... en hebben ze verder ook een kaashoek en charcuterie-toonbank.

Lees meer

Ensor 14

Zowel girls on a budget als de big spenders kunnen hun ding vinden bij Ensor 14. De ruime winkel straalt tijdloze klasse uit met een prachtig marmeren interieur. Ensor 14 verkoopt zowel kleding als accessoires van topmerken als Karl Lagerfeld, Guess, Josh V, Maria Tailor, Rich & Royal, Summum, #NANOUK, Marciano en juwelen van Laurence Delvallez. Zusje Shoes by Ensor 14 voorziet jou dan weer van de mooiste schoenen met als kopstuk het Belgisch merk Noë verkopen in 88 kleuren van maat 35...

Lees meer

28bis

28bis is een multimerken shop met de Belgische labels her. , lalotti , four rosés . De collecties zijn een mix van speelsheid en een beetje sex-appeal. De missie van deze labels zijn vrouwen te doen stralen in elke situatie. Dat is nog eens waar voor je geld!

Lees meer

Dresen Optiek

Gepassioneerd en toonaangevend in de optiekwereld, met de mooiste brillen ter wereld. Al meer dan 60 jaar streven wij naar de meest optimale oogzorg, de mooiste monturen en de beste service. Onze missie is niet enkel onze klanten tevreden maken, ons doel is ze een goed gevoel te geven. U beleeft toch de wereld dankzij het zien. Wij willen onze klanten door onze producten enthousiasmeren, fascineren en ontroeren. ...

Lees meer

Meer winkelstraten

Adolf Buylstraat

Trendy ketens en boetieks

Kapellestraat

Shoppingstraat met grote ketens

Christinastraat

Kleine en gezellige winkels

Van Iseghemlaan & Leopold II laan

Winkelstraten met exclusieve shops

Wittenonnenstraat

Shoppen: echte Oostendse concepten

Belle Epoque

Shoppingwijk voor lokale ambachten

Shoppen op zondag

Shoppen op zondag

Niet vergeten: in Oostende zijn de winkels altijd open. Ja, ook op zondag!

Lees meer

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen