In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht op drukke plaatsen en momenten. Klik hier voor meer uitleg.

Menu

U bent hier

Isolde Lasoen zingt 'Oostende' van De Mens in Hotel Marcel

We kennen Isolde Lasoen als drumster en muzikante bij DAAN en tal van andere projecten. Als onafhankelijke vrouw met zin voor initiatief, startte ze zeven jaar geleden haar soloproject Isolde et Les Bens. In 2017 verscheen haar debuutplaat ‘Cartes postales’. Deze zomer zorgt ze voor de muzikale noot in de online talkshow Hotel Marcel.

De Mens, met Frank Vander Linden op kop, bracht in 2019 een prachtige ode aan Oostende uit en liet zich vooral inspireren door de weemoed en romantiek van de stad. Een plek waar je uitwaait, reflecteert over jezelf en nieuwe energie vindt. Of zoals ze het zelf zingen in het lied: “we vinden troost voor gedeeld verdriet.” Dit is trouwens niet het eerste lied over Oostende van De Mens. Eerder lieten ze al Drie Dagen Oostende op ons los.

Een kolfje naar de hand van Isolde Lasoen, die het nummer een heerlijk intieme touch gaf voor Hotel Marcel.

Meer Hotel Marcel

In Hotel Marcel ontvangt gastheer Marcel Vanthilt wekelijks verschillende Oostendse ambassadeurs zoals onder meer actrice Barbara Sarafian in de stijlvolle bar ET ALORS. Isolde Lasoen zorgt elke week voor een verrassende muzikale cover. 

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Vertel het verder