Veelgestelde vragen over het strand

Alle Oostendse stranden zullen deze zomer vrij toegankelijk zijn. Je zal enkel op piekdagen moeten aanmelden op de drie drukste stranden. Lees hier alle veelgestelde vragen over de strandaanmelding.

Menu

U bent hier

Hotel Marcel

In Hotel Marcel ontvangt gastheer Marcel Vanthilt wekelijks verschillende Oostendse ambassadeurs onder wie Barbara Sarafian en Katja Retsin in de stijlvolle bar Et Alors. Isolde Lasoen zorgt elke week voor een verrassende cover.

Er is elke maandagavond een aflevering te bekijken via de Facebook- en Instagrampagina van Visit Oostende. Je kunt ze hieronder ook herbekijken!

WIN JE EIGEN HOTEL

Je hoort het goed! Met Hotel Marcel geven we een volledig hotel weg voor één nacht.

Wil jij samen met een 50-tal vrienden een volledig hotel winnen? Kijk dan elke maandagavond naar onze Instagram Stories voor een tip.
Heb jij alle tips verzameld en weet je wie/wat we zoeken?

Neem dan hier deel

Aflevering 2: Barbara Sarafian

Hotel Marcel met Marcel Vanthilt - Aflevering 2: Barbara Sarafian

Ik ben een nostalgicus en Oostende geeft mij alles.

Af en toe ontsnapt een West-Vlaamse klank uit de mond van Barbara Sarafian. De gelauwerde actrice is nochtans een geboren en getogen Gentse, maar voelt zich in Oostende helemaal thuis. Ze cureerde het Filmfestival en doet niets liever dan ronddwalen op het strand. Even de zorgen loslaten in de wind en erna genieten van het uitgebreide culturele aanbod.

Aflevering 1: Rik Verheye

Hotel Marcel met Marcel Vanthilt - Aflevering 1: Rik Verheye

Oostende is eigenlijk mijn maîtresse.

Centrale gast tijdens de eerste aflevering is ‘kind van de zee’ en Callboys-acteur Rik Verheye.

“Ik ben opgegroeid in Knokke, maar ik heb een speciale band met Oostende. Laat ons zeggen dat Knokke mijn grote liefde is, dat is mijn thuis. Maar Oostende is mijn minnares. En dat is toch allemaal iets spannender om naartoe te gaan.”

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Vertel het verder