In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht in de volledige binnenstad.
Lees hier alles over de nieuwe maatregelen en initiatieven die Oostende neemt in het kader van de bestrijding van het virus.

Menu

U bent hier

Het Oostende van Nick Decombel

Nick Decombel, ‘Nicksje’ voor de vrienden, is de huisfotograaf van KV Oostende en werkt op regelmatige basis voor Toerisme Oostende. Hij weet onze stad en haar inwoners telkens opnieuw prachtig in beeld te brengen en kent de Oostendse straten vanbinnen en vanbuiten. Staat hij niet achter een camera, dan vind je hem surfend op de golven of op een van deze adresjes.

Oostende is MIJN stad. Hier heb je alles.

OSTNDR - Nick Decombel

De tips van Nick Decombel

 1. Duinen Mariakerke

  Nick zoekt en vindt rust in de duinen van Mariakerke, op een boogscheut van Domein Raversijde. Even uitwaaien en genieten van de natuur.

 2. Manuscript

  Café Manuscript, een bruine kroeg hartje Oostende, is de plek om uit te gaan. Buiten op het terras een praatje slaan, genieten van live optredens en uiteraard een uitgebreid assortiment bieren.

 3. KV Oostende

  Veel Oostendenaars zitten als van kleins af aan op de tribune van KV Oostende maar jij bent meer dan welkom om mee te brullen, vieren en verlies te verdrinken.

 4. Trattoria Ensorito

  "Lieve eigenaars, vriendelijke bediening en een terras waar je kunt genieten van een zonsondergang met zicht op de duinen; wat moet een mens meer hebben? Probeer zeker eens de Scalopina Roma!"

 5. Surfclub V.V.W. Outside

  "Veel mensen passeren hier zonder te beseffen wat ze missen: picknicktafels in het zand, zitzakken, ... Mijn kinderen kunnen ravotten op het strand en terwijl ik geniet van het zonnetje. Ze organiseren ook toffe beachcamps voor de kinderen in de zomer."

 6. Oostelijke strekdam

  "Op deze plek kom ik vaak shooten. Je hebt er niet enkel de strekdam, maar ook het kleinste stukje strand van Oostende (bij laag water). Oosteroever biedt de beste surfspot, de pracht van de vissersboten maar ook een prachtig beeld op de binnenstad. Hier kom ik direct tot rust."

OSTNDR - de app voor Oostende-fans

 • Insider tips van BV’s en minder bekende Oostende-fans
 • Individuele tips bijhouden in je to do-lijst
 • Regelmatig nieuwe tips
 • Oostende nog uitgebreider ontdekken

Android: Download hier
iOS: Download hier

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

 • Unieke eet- & drinkadresjes
 • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
 • Maak kans op leuke Oostende-prijzen