In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht in de volledige binnenstad.
Lees hier alles over de nieuwe maatregelen en initiatieven die Oostende neemt in het kader van de bestrijding van het virus.

Menu

U bent hier

Het Oostende van Michiel Rabaey en Nathalie Hiele

Hof van Cleve, Ostend Queen, Le Fox en lid van de North Sea Chefs: topchef Michiel Rabaey kan al wat adelbrieven voorleggen. De jonge Oostendenaar opent samen met zijn vrouw Nathalie een nieuw restaurant STORM op de Oosteroever en vormde als stunt de naam met duizenden sint-jakobsschelpen op het strand. Met de Noordzee als moestuin gaat hij creatief aan de slag met vis en groenten. Zo gebruikt hij niet zomaar zout, maar kookt hij in zeewater.

De zee is voor mij één grote moestuin.

Het Oostende van Michiel Rabaey & Nathalie Hiele

De tips van Michiel & Nathalie

Bankje onder de Lange Nelle

Even uitblazen, wat mijmeren met de zee voor je of indruk maken op je date; daar dient het bankje bij vuurtoren ‘Lange Nelle’ voor. De vuurtoren telt binnen trouwens 324 treden en is 65 meter hoog. 

Jolly Sailor

De Jolly Sailor straalt in eenvoud, maar weet toch telkens te verrassen met verse dagschotels. De fish & chips zijn er overheerlijk en de mosselen zijn niet te missen.

The Sailor

The Sailor is een écht bruin volkscafé op Oosteroever waar de visserij volop leeft. De echte Oostendenaar bestaat, en als je hem wil tegenkomen heb je in The Sailor wel een heel goede kans.

Slipway Oosteroever

Hier zwerft de geschiedenis van de visserij nog volop. Vlakbij de overzetboot vind je de oude slipway waar ze vroeger de boten het water inlieten. Maar ook het oude staketsel en de Oostelijke Strekdam zijn vlakbij.

STORM Oostende

Een must op het lijstje van Michiel en Nathalie: hun gloednieuwe restaurant STORM. Dynamiek en een warm onthaal zijn het handelsmerk. Hij staat vandaag in de keuken, de Noordzee binnen handbereik. Zij staat vandaag in het restaurant, gasten verwennen als missie.

Een tafeltje reserveren bij Michiel en Nathalie?

STORM

Restaurant STORM is het resultaat van een voorliefde voor het vak, de zee en thuisstad Oostende. Kom “seatoxen”en laat je verwennen.

Lees meer

OSTNDR - de app voor Oostende-fans

  • Insider tips van BV’s en minder bekende Oostende-fans
  • Individuele tips bijhouden in je to do-lijst
  • Regelmatig nieuwe tips
  • Oostende nog uitgebreider ontdekken

Android: Download hier
iOS: Download hier

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen