In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht in de volledige binnenstad.
Lees hier alles over de nieuwe maatregelen en initiatieven die Oostende neemt in het kader van de bestrijding van het virus.

Menu

U bent hier

Het Oostende van Maaike Cafmeyer

Oostende is voor actrice Maaike Cafmeyer de plek waar alles kan en alles mag. Hier kijkt niemand op je vingers en heb je de vrijheid om te doen en laten wat je zelf wil. Ontdek snel waar Maaike het liefst uithangt wanneer ze Oostende bezoekt.

CultuurCafé De Grote Post

Hoewel de zee eigenlijk Maaike’s favoriete plek blijft, is het prachtig gerestaureerde CultuurCafé De Grote Post misschien wel een goede runner-up. Als cultuurmens spot je haar vanzelfsprekend eerst op dit soort plekken. Cultuur in combinatie met een keuken die extra lang open is: topcombo!

Lees meer

Galerie Beau Site

Hier schuif je gezellig bij aan de gigantische table d’amis en doe je gewoon alsof je thuis bent. Het toffe van deze plek is dat ze een platform biedt aan kunstenaars op een originele manier. 

Lees meer

Lily

Shoppen doet Maaike in Oostende bij Lily. Een mooie winkel met een toffe madam die je wegwijs maakt tussen de nieuwste modetrends. Ben je helemaal niet in de mood om te socializen dan snuister je gewoon op je eentje door de stukken.

Lees meer

't Kroegske

Dit café is zo’n geheime plek waar je echte Oostendenaren spot. Aangespoeld of niet, Iwein heet iedereen welkom in zijn bar. Dit is zo’n bruine kroeg waar je heerlijk lang kan blijven plakken.

Lees meer

OSTNDR - de app voor Oostende-fans

  • Insider tips van BV’s en minder bekende Oostende-fans
  • Individuele tips bijhouden in je to do-lijst
  • Regelmatig nieuwe tips
  • Oostende nog uitgebreider ontdekken

Android: Download hier
iOS: Download hier

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen