In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht in de volledige binnenstad.
Lees hier alles over de nieuwe maatregelen en initiatieven die Oostende neemt in het kader van de bestrijding van het virus.

Menu

U bent hier

Het Oostende van Jelle & Hanne

Je kunt Jelle Van den Bergh kennen als Founder en Design Director van het hippe webbureau Wieni uit Leuven. Hanne Valckenaers is dan weer de madam die het management van o.a. Tamino en dEUS voor haar rekening neemt.

Jelle & Hanne zijn langeafstandslopers en doen met meer en meer plezier hun trainingen in Oostende. Ze delen met veel plezier hun favoriete looproutes in Oostende en een adresje voor achteraf.

Oostende is voor ons wel een tweede thuisstad.

OSTNDR - Jelle Van den Bergh & Hanne Valckenaers

De favoriete plekjes van Jelle & Hanne

Overzetboot Visserskaai - Oosteroever

Even de gratis boot op en dan heb je een prachtig stuk eindeloos strand voor je. Voor je het weet ben je 20 kilometer onderweg, maar er is altijd de tram om terug te keren.

Lees meer

Street Art in Oostende

Aan interval of fartlek-training doen? Dan is de public art route van The Crystal Ship iets voor jou. Zo werk je aan zowel je conditie als je kunstkennis.

Lees meer

Wijnbistro diVino

Wijnkenners zitten op hun plaats in diVino. De ideale start voor je weekend, weg van alle drukte maar toch centraal genoeg. De gedrevenheid van chef Kurt krijg je er zo bij.

Lees meer

Villa Aqua

Villa Aqua is veel meer dan wat sauna’s en stoombaden. Je wordt er onthaald als een echte royal. Genieten van de warmte, het water, het grasveld buiten en de zitzakken, terwijl die telefoon en de bijhorende stress netjes in de kleedkamer blijft.

Lees meer

The Green Man

Wie de beste whisky’s wil proeven, kan terecht bij Michiel en zijn vrouw Mireille in The Green Man. Ze leren je met veel goesting bij over hun enorme (meer dan 1000 flessen) collectie.

Lees meer

OSTNDR - de app voor Oostende-fans

  • Insider tips van BV’s en minder bekende Oostende-fans
  • Individuele tips bijhouden in je to do-lijst
  • Regelmatig nieuwe tips
  • Oostende nog uitgebreider ontdekken

Android: Download hier
iOS: Download hier

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Vertel het verder