Het Oostende van Dagny Ros Asmundsdottir

Dagny Ros Asmundsdottir, met zo’n naam kan je draken temmen. Maar toch trotseert de bezige IJslandse liever het vuur van haar fornuis. In 2007 kwam ze naar België om economie te studeren, maar kokerellen en schrijven boeide haar meer. Ze kookte haarzelf tot op culinaire zender Njam, trad op in VTM programma Masterchef en schreef kookboeken over de Scandinavische keuken. En in Oostende? Daar kiest ze voor garnalen.
Ik moet af en toe de zee kunnen ruiken.
De tips van Dagny Ros Asmundsdottir:


Brasserie Albert
Netjes geïntegreerd in het royale decor van het epische Thermae Palace eet je hier de Noordzee klassiekers, maar evenzeer een heerlijke rundstartaar. Zicht op zee krijg je er zo bij.
Lees meer

Museumschip Amandine
Gestrand op de Oostendse kaai ligt de Amandine, het laatste Oostende ijslandvaarderschip. Ga aan boord en ontdek de mysterieuze geschiedenis van de IJslandvisserij.
Lees meer
OSTNDR - de app voor Oostende-fans
- Insider tips van BV’s en minder bekende Oostende-fans
- Individuele tips bijhouden in je to do-lijst
- Regelmatig nieuwe tips
- Oostende nog uitgebreider ontdekken
Android: Download hier
iOS: Download hier