In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht in de volledige binnenstad.
Lees hier alles over de nieuwe maatregelen en initiatieven die Oostende neemt in het kader van de bestrijding van het virus.

Menu

U bent hier

Het Oostende van Christophe Tack

Amper 22 jaar was hij toen Christophe Tack in 2014 de wereldtitel in het Freestyle Kitesurfing op zijn mouw mocht spelden. Als je zijn lange, donkere haren ziet, dan snap je meteen de bijnaam Mowgli. Maar geen jungle voor de jonge kiter, de zee is zijn natuurlijke habitat. Al van zijn 10 jaar hangt hij rond in de surfclub en het strand ervoor, dus geen verrassing dat die plek bij zijn tips zit. Maar er zijn er nog.

Door meer en meer te reizen, besef ik hoe graag ik Oostende heb.

Het Oostende van Christophe Tack

De tips van Christophe Tack

Surfclub Outside Oostende

De Outside Surfclub is de thuisbasis van veel ervaren watersporters, maar ook beginners kunnen er hun eerste lessen volgen. Wie liever droog blijft, kan aan de bar terecht of een balletje toetsen aan het volleybalnet. De perfecte hangspot in de zomer.

The Crystal Ship

Krijgt Christophe internationale vrienden op bezoek in zijn thuisstad, dan neemt hij ze mee langs de indrukwekkende kunstwerken van The Crystal Ship. Een fietstocht langs alle schilderingen staat garant voor verbaasde gezichten.

Skatepark Velodroom & de Veiling

Niets boven skaten in openlucht en al helemaal niet als dat zeelucht is. Maar soms doen de Belgische weergoden lastig en biedt het indoor skatepark de Veiling soelaas. In 2017 werd het park nog helemaal gerenoveerd, dus verwacht je maar aan toptoestellen.

Copador

Als Christophe uitgaat in Oostende, begint hij z'n avond steevast in Copador. De good vibes, bevriende dj's en de barman die eveneens kitesurfer is, maken van dit gezellig café z'n favoriete plekje in de Langestraat.

OSTNDR - de app voor Oostende-fans

  • Insider tips van BV’s en minder bekende Oostende-fans
  • Individuele tips bijhouden in je to do-lijst
  • Regelmatig nieuwe tips
  • Oostende nog uitgebreider ontdekken

Android: Download hier
iOS: Download hier

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Vertel het verder