U bent hier

Hans & Grietje, de sprookjesmusical

Kursaal Oostende - do 27 dec 2018

Na het succes van Roodkapje brengt Music Hall dit seizoen 'Hans & Grietje, sprookjesmusical' naar de theaters. Net als zijn voorganger 'Roodkapje' wordt het een interactieve familiemusical voor jong én oud.

In Hans & Grietje, de sprookjesmusical wordt het wereldberoemde sprookje van de gebroeders Grimm in een nieuw jasje gestoken met hier en daar zelfs een paar gloednieuwe personages. Het wordt een sprankelende familievoorstelling vol leuke liedjes, aanstekelijke dansjes en veel humor die de héle familie zal bekoren.

Volg vanaf oktober het kruimelspoor van Hans & Grietje naar Antwerpen, Hasselt, Gent en Oostende en ga mee op zoek naar de wensput! Het wordt een avontuurlijke zoektocht door het grote toverbos waar we tal van leuke personages tegen het lijf lopen. Zo zal het hilarische konijnenduo Whoppie & Floppie uit Roodkapje, de sprookjesmusical deze keer Hans & Grietje ontmoeten, komen we een echte prins met zijn lakeien tegen en ontdekken we het lekkere, maar o zo verraderlijke, peperkoeken snoephuisje… Het belooft een spannend avontuur te worden!

'Hans & Grietje, de sprookjesmusical' is een gloednieuwe Vlaamse productie van de hand van creatieven Brigitte Derks, Chris Van Tongelen en Paul Vermeulen. Samen met een Vlaamse topcast bestaande uit o.a. Buurtpolitiesterren Ianthe Tavernier & Ilse La Monaca en Ghost Rockers Wout Verstappen & Matthew Michel, maken ze er een betoverende sprookjesmusical van!

Na afloop van deze familievoorstelling kunnen de kids zoals steeds op de foto gaan met de sprookjesfiguren tijdens een geanimeerde meet & greet. Kortom, het wordt een interactieve sprookjesmusical waar de héle familie van zal kunnen genieten!

Duur voorstelling: ongeveer 75 minuten (zonder pauze)
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Data

do 27 december 2018 om 14:00

Locatie

Kursaal Oostende
Kursaal-Westhelling 12
Oostende 8400
Toon op kaart
Dichtstbijzijnde parking: 
Parking Kursaal 1

Prijzen

€19.0

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen