Grof Geschud | BROEDEN

Locatie

De Grote Post
Hendrik Serruyslaan 18a
Oostende 8400
Toon op kaart

Wanneer

wo 26 okt 2022 20:00 tot 21:30

Prijzen

€16

Hoe gaan we verder na het einde van de relatie? Wat delen we nog na de breuk? Waarom zou ik met mijn ex op het podium willen staan? Maar vooral: wat doen we met de hond?

Na het in de pers bejubelde debuut ‘Lijmen’, waarmee Lander Severins en Myrthe van Velden als jongste ooit werden genomineerd voor de Neerlands Hoop, komt Grof Geschud nu met een tweede avondvullende cabaretvoorstelling: ‘Broeden’.
De relatie hield geen stand, het duo wel. Voorlopig.
Daar waar ze eerst nog hun symbiotische liefde tot op het bot analyseerden, proberen deze ex-geliefden zich nu in een hilarische en ontroerende poging te verlossen van de verpletterende angst om verlaten te zijn. Een poging die duizend beelden krijgt in verhalen, nummers en scènes.

Afgelopen seizoen speelde het al even gelauwerde programma ‘Broeden’ in meer dan zestig theaters in Vlaanderen en Nederland, daar komen dit seizoen nog eens ruim zeventig theaters bij. Onder de bekwame vleugels van Minou Bosua (de Bloeiende Maagden/Minoux), Janne Desmet (Studio Orka) en Raf Walschaerts (Kommil Foo) vliegt Grof Geschud uit.