Generation WOW "Empower your Network"

Locatie

Kursaal Oostende
Kursaal-Westhelling 12
Oostende 8400
Toon op kaart

Wanneer

ma 13 jun 2022

Prijzen

€350

Eerste Business conferentie voor vrouwen 'Empower your Network'

Volgens Generation WOW is de kracht van netwerken on- en offline belangrijker dan ooit. De online community voor vrouwen ziet netwerken als een krachtige en kwalitatieve wisselwerking. Netwerken is volgens hen een essentiële tool. Het is een soort kwaliteitslabel, want aanbevelingen door en verbintenissen met iemand vanuit een warm en sterk contact, betekent instant vertrouwen. Generation WOW spoort vrouwen dan ook aan om vaker te netwerken. Dat deden oprichters Angelique Foré en Barbara De Beir tijdens de coronaperiode vooral via hun populaire podcastreeks en veelbekeken Instagram Stories, maar nu is het tijd voor een grootschalige offline netwerkconferentie ‘Empower your Network’ die op 13 juni 2022 plaatsvindt in het Kursaal van Oostende.

Verschillende experten komen hun visie delen over ‘how to empower your network’. Over durven en doen, over de waarde van aandacht en focus in het digitale netwerk, over inclusief communiceren en over de kracht van relaties.

We halen onder andere niemand minder dan Esther Perel, psychotherapeut, relatie-expert, podcast host en auteur, naar ons podium waar ze ook live al jullie vragen zal beantwoorden. Samen met onze andere klinkende sprekers zorgt ze voor een unieke line-up op de eerste Business Conference voor vrouwen in België.

Mis deze conferentiedag vol sparks niet! Het wordt een dag boordevol spraakmakende keynotes, sterke panelgesprekken, food & drinks, een mooie goodiebag en extra veel WOW-sparks. En dat allemaal in een ontspannen sfeer vol inspirerende ontmoetingen & great fun.