De meeste Oostendse hotels blijven open en doen er alles aan om je een aangenaam verblijf te garanderen. De restaurants bieden hun heerlijke aanbod aan voor takeaway of delivery.
Lees hier alles over de nieuwe maatregelen en initiatieven die Oostende neemt in het kader van de bestrijding van het virus.

Menu

U bent hier

Films en muziek op de Q-Hotspot

Oostende is een echte radiostad. Jarenlang streek het Q-Beach House neer op ons strand, maar dit jaar vind je de rode Q terug in het Maria Hendrikapark. Het zand wordt ingeruild voor gras, maar de frisse beats en bekende radiostemmen tekenen weer elke dag paraat met live radio. Maar daar stopt het niet; elke dinsdag is het Movie Nights en op vrijdag zijn er live optredens. Helemaal volgens de corona-regels natuurlijk. Vincent Fierens is alvast vol lof over zijn nieuwe Q-Hotspot. 

“Ik had nog nooit van het Maria Hendrikapark gehoord, maar was meteen verkocht toen ik het zag. Het voelt aan als een grote, gezellige picknick, maar dan met fantastische muziek natuurlijk. Ik zit ondertussen ook al zeven of acht jaar elke zomer in Oostende en ben echt wel van de stad gaan houden. Ik ben zelfs al naar een match van KVO tegen Antwerpen gaan zien, als Antwerpensupporter in het thuisvak. Bijzonder. En ooit sliep ik eens op het dak van ons appartement in Oostende, tijdens een hete zomernacht. In het midden van de nacht werd ik gewekt door een meeuw die naast mijn hoofd stond te schreeuwen. Dat was even schrikken.” 

Ga zeker eens langs bij de Q-Hotspot of luister naar QMusic, want elke dag kan je een overnachting winnen in de Q-Bubble, een unieke openhemel iglo aan het water.

Q-Hotspot

Waar:
Maria Hendrikapark
Wanneer:
06/07/20 tot 16/08/20

Summer is here! Al jarenlang gaat Qmusic in de zomer op vakantie naar Oostende om er live radio te maken. En hoera! Want ook dit jaar zullen ze daar aanwezig zijn! Dit keer ruilen ze het strand in voor de groene natuur in het Maria Hendrikapark.

Lees meer

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Vertel het verder