Filmfestival Oostende 2024

Locatie

Kinepolis Oostende
Koningin Astridlaan 12
Oostende 8400
Toon op kaart

Wanneer

vr 26 jan 2024 tot za 3 feb 2024

Prijzen

€10
Basistarief (tussen 18.00-21.00 uur: 11 EUR
Reductietarief: 9 EUR
Reductietarief (tussen 18.00-21.00 uur): 10 EUR
Master, Ensor-, kort- en kinderfilms: 7 EUR
Master, Ensor-, kort- en kinderfilms (tussen 18.00-21.00 uur): 8 EUR
Festivalpas (onbeperkt naar de film) - Early Bird: 49 EUR
Festivalpas (onbeperkt naar de film): 59 EUR
Festivalpas (<26 jaar): 29 EUR

Eind januari kan het lokaal heel gezellig worden aan de kust. Filmfestival Oostende zorgt voor brede opklaringen en een plaatselijk warmtefront met heerlijke filmvertoningen. Met andere woorden, uitstekend cinemaweer! Warm je dus op voor een bruisend stadsfestival in hartje winter. Iedereen is van 26 januari tot en met 3 februari welkom voor de zestiende editie van Filmfestival Oostende: een negendaags filmfeest vol straffe avant-premières, het beste van de Vlaamse cinema en een filmparcours gecureerd door onze Master.

Ben je een doorgewinterd cinefiel of wil je na een dagje uitwaaien aan zee een filmpje meepikken? Op Filmfestival Oostende vindt iedereen zijn ding.

Programma & ticketverkoop vanaf 21 december.

Over Filmfestival Oostende

Filmfestival Oostende (FFO) is een van de grootste filmfestivals van België, dat zich onderscheidt met een uniek Vlaams filmprogramma en een inclusief, publieksvriendelijk, maar vooral sfeervol karakter. Tijdens negen dagen FFO, transformeert Oostende in een bruisend stadsfestival waar internationale en nationale (film)professionals samenkomen en een omvangrijk publiek van zowel cinefielen, Oostendenaren als toeristen genieten van het grote aanbod aan films en events.