Menu

U bent hier

Feel good food: heerlijke take-away adresjes

Bij het vallen van de bladeren is niets zo gezellig als af en toe knus binnen te blijven en je te verwennen met een heerlijke take-away maaltijd. Dat betekent feel good food voor een gezellige dag aan zee! Je hoeft alleen nog maar te zorgen voor kaarsen en een onesie of knus fleecedekentje.

Aziatisch met een twist

La Vie

Wat is er lekkerder dan sushi bestellen op een luie dag aan zee? Geniet in je eigen zetel van een reis rond de wereld met de beste maki’s van La Vie.

Lees meer

Sabai Jai

Authentieke Thaise traiteur waarbij Sabai Jai ‘goed gevoel’ betekent. Coconut curry gerechten, gewokte scampi, rundsvlees met glasnoedels en vegetarische gerechtjes. Hier heb je keuze zat.

Lees meer

Visgerechtjes

Het Vispaleis

Al 40 jaar serveert het Vispaleis verschillende soorten vis van topkwaliteit. Je kunt er ook allerlei zeevruchtenschotels, vissoepen en koude en warme visbereidingen bestellen. Zo bij je thuis, recht uit de zee.

Lees meer

Zin in Italiaans?

Villa Borghese

Italiaans restaurant en traiteur waar je gerechtjes als de penne all’arrabbiata, pizza quattro formaggio of cannelloni ricotta gewoon lekker afhaalt.

Lees meer

Piemonte

Bij Piemonte is het alsof la mamma het zelf voor je komt klaarmaken. Hartige Italiaanse pasta’s voor koude herfstdagen.

Lees meer

La Piazza

Klassieke Italiaanse keuken met een groot aanbod smakelijke pizza’s. Honger? Laat je verwennen door de keuze van de chef met heerlijke ingrediënten zoals ham, gorgonzola, geitenkaas en rucola.

Lees meer

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Vertel het verder