In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht op drukke plaatsen en momenten. Klik hier voor meer uitleg.

Menu

U bent hier

De favoriete Oostendse hotels van Rik Verheye

Tussen al het acteren door moet een mens al eens slapen. We gingen even horen bij Rik Verheye waar hij liefst schapen telt als hij in Oostende zit.

Thermae Palace

“Als ik er eentje mag kiezen, dan sowieso het Thermae Palace. Doet me instant denken aan The Shining. Die lange gangen, die bordeaux tapijten. Het heeft iets imperiaals en vooral veel standing. Maar tegelijk ook vergane glorie. Ik ben enorme fan van de kamers op de eerste verdieping, met een groot balkon en zicht op zee. Een gelukzaligheid om er te slapen.”

Lees meer

Andromeda Hotel

“Pas op, Andromeda vind ik ook de max. Vooral de ligging is echt een pluspunt. Dicht bij alle Oostendse hotspots, ideaal om terug te waggelen van de Lafayette. Andromeda is echt een hotel hotel. Modern, groot en hun nieuwe spa is indrukwekkend. Ideaal om er even te gaan uitblazen.”

Lees meer

Upstairs Hotel

“Redelijk nieuw, maar wel een aanrader is het Upstairs hotel. Machtig interieur, zeker helemaal boven. Ik ben ook een megafan van pingpong. Ooit ben ik er blijven spelen tot het tijd was om te ontbijten. En voor het slapen gaan nog een keer door de glijbaan natuurlijk.”

Lees meer

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Vertel het verder