Opgelet!

Vanaf zaterdag 25 juli 2020 is het dragen van een mondmasker verplicht in de volledige bebouwde kom van Oostende. Meer lezen? Klik hier
Op woensdag 12/08 en tijdens het weekend van 15/08 en 16/08 moet je je aanmelden als je naar het strand wil gaan in één van de drukste zones. Voor meer info, klik hier.
Menu

U bent hier

De favoriete Oostendse hotels van Rik Verheye

Tussen al het acteren door moet een mens al eens slapen. We gingen even horen bij Rik Verheye waar hij liefst schapen telt als hij in Oostende zit.

Thermae Palace

“Als ik er eentje mag kiezen, dan sowieso het Thermae Palace. Doet me instant denken aan The Shining. Die lange gangen, die bordeaux tapijten. Het heeft iets imperiaals en vooral veel standing. Maar tegelijk ook vergane glorie. Ik ben enorme fan van de kamers op de eerste verdieping, met een groot balkon en zicht op zee. Een gelukzaligheid om er te slapen.”

Lees meer

Andromeda Hotel

“Pas op, Andromeda vind ik ook de max. Vooral de ligging is echt een pluspunt. Dicht bij alle Oostendse hotspots, ideaal om terug te waggelen van de Lafayette. Andromeda is echt een hotel hotel. Modern, groot en hun nieuwe spa is indrukwekkend. Ideaal om er even te gaan uitblazen.”

Lees meer

Upstairs Hotel

“Redelijk nieuw, maar wel een aanrader is het Upstairs hotel. Machtig interieur, zeker helemaal boven. Ik ben ook een megafan van pingpong. Ooit ben ik er blijven spelen tot het tijd was om te ontbijten. En voor het slapen gaan nog een keer door de glijbaan natuurlijk.”

Lees meer

Win een hotel!

Wil jij een volledig hotel voor jou en al je vrienden winnen? Volg tot en met 17/08/2020 de tips op onze Instagramaccount Love Oostende, speel mee en maak kans op een overnachting voor 50 personen. Geen keuzestress!

Neem hier deel

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Vertel het verder