Fan van wild? Adresjes die je moet proberen
Van oktober tot januari vind je in heel wat restaurants fazant, haas of hert op de kaart. Voor wie graag een mals stukje wild wil eten in Oostende hebben we enkele tips verzameld.

Bistro Mathilda
Voor een heerlijk stukje wild kan je ook terecht bij Bistro Mathilda. Tot en met 15 januari kan je hier "wild van de week" verkrijgen. In deze wekelijks veranderende special passeren onder andere wild, eend, fazant en hert de revue. Ook de homemade wildterrine is zeker een aanrader!
Lees meer
Toi Moi et la Mer
Naast de klassieke visgerechten biedt Toi, Moi et La Mer tijdens deze periode een heerlijke wildspecialiteit aan. Geniet er van de nieuwe suggestie: stoverij van haas met Ichetegems Rood Bruin Bier.
Lees meer
Mommy's Bastards
Bij Mommy's bastards kan je momenteel terecht voor een unieke mix van everzwijnkroketjes en maredsous!
Lees meer
Belle de Jour: Een wereldreis voor je zintuigen
In het unieke kader van Belle de Jour kan je hier smullen van een overheerlijk hertenkalf.
Lees meer

Grand Café Du Bassin
Bij Le Bassin vind je ragout van hert of fazant op de kaart. Liever iets anders? In december komt er een gloednieuw wildmenu!
Lees meer

ZAZcuisine
Bij Zaz cuisine kan je kiezen voor een Hert-tagliata of een geconfijte eend, steeds gemaakt met dezelfde creativiteit die we van het restaurant gewend zijn!
Lees meer



Bierrestaurant Heerlijk
Hier geniet je van heerlijke wildsuggesties op het maandmenu: wild, wilder, wildst!
Lees meer
Geen enkel culinair verhaal missen?
Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe zaken, artikels lezen over Oostendse restaurants en culinair Oostende beter leren kennen? Volg Food'Oostende dan!