In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht op drukke plaatsen en momenten. Klik hier voor meer uitleg.

Menu

U bent hier

Fan van wild? Adresjes die je moet proberen

Van oktober tot januari vind je in heel wat restaurants fazant, haas of hert op de kaart. Voor wie graag een mals stukje wild wil eten in Oostende hebben we enkele tips verzameld.

Bistro Mathilda

Voor een heerlijk stukje wild kan je ook terecht bij Bistro Mathilda. Tot en met 15 januari kan je hier "wild van de week" verkrijgen. In deze wekelijks veranderende special passeren onder andere wild, eend, fazant en hert de revue. Ook de homemade wildterrine is zeker een aanrader!

Lees meer

Toi Moi et la Mer

Naast de klassieke visgerechten biedt Toi, Moi et La Mer tijdens deze periode een heerlijke wildspecialiteit aan. Geniet er van de nieuwe suggestie: stoverij van haas met Ichetegems Rood Bruin Bier.

Lees meer

Mommy's Bastards

Bij Mommy's bastards kan je momenteel terecht voor een unieke mix van everzwijnkroketjes en maredsous!

Lees meer

Belle de Jour: Een wereldreis voor je zintuigen

In het unieke kader van Belle de Jour kan je hier smullen van een overheerlijk hertenkalf.

Lees meer

La Piazza

In deze Italiaanse zaak staat er wild op het degustatiemenu, dit zal meestal hert zijn. Je kan al genieten van het menu voor €29.

Lees meer

Le Bassin

Bij Le Bassin vind je ragout van hert of fazant op de kaart. Liever iets anders? In december komt er een gloednieuw wildmenu!

Lees meer

Marina

Ook op de nieuwe locatie blijven Vida en haar team keer op keer voor een heerlijke culinaire ervaring zorgen. Op het wijndegustatie menu vind je nu hinde filet met herfstgarnituur en nicola aardappelen terug.

Lees meer

ZAZcuisine

Bij Zaz cuisine kan je kiezen voor een Hert-tagliata of een geconfijte eend, steeds gemaakt met dezelfde creativiteit die we van het restaurant gewend zijn!

Lees meer

TAO

Bij bar-resto TAO, vind je nu een gloednieuw wildmenuutje met een voorgerecht van wildterrine, canard a l'orange als hoofdgerecht en een dessert van de chef. Dit alles voor slechts 35 euro pp!

Lees meer

Ocean

Ocean breidde zijn Chef's menu uit met een WILD stoofpotje. Ook op de kaart kan je er nu de wild van de dag eten, klaargemaakt naar inspiratie van de chef!

Lees meer

St-Malo

Op de kaart vind je naast de vele traditionele kust- en thaise gerechten nu ook tijdelijk twee gerechten met wild op het menu, namelijk wilde eendenpastei en Wildhamburgertjes als voorgerecht en hertenkroon als hoofdschotel.

Lees meer

Bierrestaurant Heerlijk

Hier geniet je van heerlijke wildsuggesties op het maandmenu: wild, wilder, wildst!

Lees meer

Geen enkel culinair verhaal missen?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe zaken, artikels lezen over Oostendse restaurants en culinair Oostende beter leren kennen? Volg Food'Oostende dan! 

Facebook: www.facebook.com/foodoostende

Instagram: www.instagram.com/foodoostende

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Vertel het verder