Fan van wild? Adresjes die je moet proberen
Van oktober tot januari vind je in heel wat restaurants fazant, haas of hert op de kaart. Voor wie graag een mals stukje wild wil eten in Oostende hebben we enkele tips verzameld.


Mange-Tout
In Mange Tout word je verleid met een afwisselend en heerlijk wildmenu. Tot 19 oktober kun je er verwend worden met grijspoot patrijs afgewerkt met raap en dadel. Vanaf 20 oktober staat er fazant met witloof op het menu. Om het wildseizoen af te sluiten, kun je er vanaf 24 december genieten van ree met spruitjes en vanille.
Lees meer
Bistro Mathilda
Voor een heerlijk stukje wild kan je ook terecht bij Bistro Mathilda. Elke week is er een nieuwe wildsuggestie die als hoofdgerecht à la carte kan gegeten worden of in het ‘Waltzing Mathilda’ menu.
Lees meer
Toi Moi et la Mer
Naast de klassieke visgerechten biedt Toi, Moi et La Mer tijdens deze periode heerlijke wildspecialiteiten aan. Geniet er als voorgerecht van wildpaté van Mazure met crème van butternut en gepofte kastanjes. Als hoofdgerecht prijkt hertenbout met Shiitake, knolseldercrème en gekarameliseerde witloof op het menu.
Lees meer
Vingt-et-un
Een verborgen pareltje in het casino waar het aangenaam zitten is, dat is restaurant 21. Hier kan je in de lunchformule af en toe een wildstoofpotje verwachten.
Lees meer


Belle de Jour: Een wereldreis voor je zintuigen
In het unieke kader van Belle de Jour kan je smullen van hertenkalf met heerlijke wildsaus en vergeten groentjes.
Lees meer






Bierrestaurant Heerlijk
Hier geniet je vanaf 9 november van hertekalffilet met een zalfje van groene kool, witloof en puree met fijne kruiden in krokant jasje
Lees meer

Geen enkel culinair verhaal missen?
Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe zaken, artikels lezen over Oostendse restaurants en culinair Oostende beter leren kennen? Volg Food'Oostende dan!