Menu

U bent hier

Fan van wild? Adresjes die je moet proberen

Van oktober tot januari vind je in heel wat restaurants fazant, haas of hert op de kaart. Voor wie graag een mals stukje wild wil eten in Oostende geven we graag volgende tips mee.

Bentley's

Bij Bentley’s zijn de suggesties altijd aangepast aan de seizoenen. Nu vind je er dus telkens een stukje wild op de kaart, dit wisselt om de drie weken. Je kan op hun website zien wat de suggestie is.  

Lees meer

Mommy's Bastards

Ook in dit hippe sharing restaurant blijf je tijdens het wildseizoen niet op je honger vinden. Hier vind je op de kaart een stoofpotje van hertenkalf met kroketjes en een wildpaté van fazant met vijgjes.

Lees meer

Mange-Tout

Bij Mange Tout pronkt tussen de hoofdgerechten wild hert met koffieboter en gekonfijte pompelmoes, verder kan je er ook hazenfilet met selder en chorizo eten.

Lees meer

Bistro Mathilda

Voor een heerlijk stukje wild kan je ook terecht bij Bistro Mathilda. Elke week is er een nieuwe wildsuggestie die als hoofdgerecht à la carte kan gegeten worden of in het ‘Waltzing Mathilda’ menu.

Lees meer

Toi Moi et la Mer

Op het herfstmenu bij Toi Moi et La Mer vind je naast de vergeten vissoorten steenbolk en rode poon ook wild tussen de hoofdgerechten. Je kan hier kiezen tussen hertenstoofpotje en een filet van hertenkalf.

Lees meer

Ocean

In Brasserie Ocean staan er ook enkele lekkere wildsuggesties op de kaart. Bij de voorgerechten vind je wildpaté en als hoofdgerecht prijkt er fazant op het menu.

Lees meer

Vingt-et-un

Een verborgen pareltje in het casino waar het aangenaam zitten is, dat is restaurant 21. Ze serveren tijdens het wildseizoen hert en fazant, een bezoekje waard!

Lees meer

Brasserie Albert

Vincent Florizoone serveert vanaf zondag 18/11 als voorgerecht onder andere huisgemaakte wilde hertpastei met toast en 3 confitures. Hij verrast door als hoofdgerecht gateau de Marcassin, en beurré de choux op de kaart te plaatsen. 

Lees meer

St-Malo

Bij St Malo vind je hoofdzakelijk Thaise gerechten maar nu ook tijdelijk hertenfilet met bospaddestoelen en wildsausje. Je kan dit in een menu eten en à la carte.

Lees meer

Belle de Jour: Een wereldreis voor je zintuigen

In het unieke kader van Belle de Jour kan je smullen van hertenkalf met heerlijke wildsaus en vergeten groentjes. 

Lees meer

Geen enkel culinair verhaal missen?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe zaken, artikels lezen over Oostendse restaurants en culinair Oostende beter leren kennen? Volg Food'Oostende dan! 

Facebook: https://www.facebook.com/foodoostende/

Instagram: https://www.instagram.com/foodoostende/

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Vertel het verder