Eten en drinken

Je zocht naar: ijs
8 resultaten

Gelato Maxzim

Een zeer gekend en vooral lekker ijsjesadresje in Oostende. Vaak moet je even aanschuiven, maar je geduld wordt dan ook dubbel en dik beloond! Heerlijk ijs gemaakt op tradiotionale manier die Maxzim nog leerde van de Siciliaanse dottore Roberto Jacobi In Milaan. Geniet van heerlijke smaken als stracciatella en noociola, maar ook amaretto en tiramisu zijn musts om te proeven.

Lees meer

Cappuccino

Sinds 20 jaar is tearoom Cappuccino een gevestigde waarde in de Kapellestraat. In 2018 onderging de zaak een volledige metamorfose en vandaag is het een hedendaagse topper in de winkelstraat. Tot 11.30 kan men er terecht voor een van de overheerlijke ontbijtformules. De keuken is de ganse dag open en op de kaart kan men naast croque monsieurs ook verse salades en diverse pastas al dan niet vergezeld met frietjes terugvinden. Bij een namiddagje shoppen hoort een verse wafel of pannenkoek van...

Lees meer

Tearoom Georges

Georges is ontstaan in 1949. Het was en is nog altijd een begrip voor wie een lekkere wafel, pannenkoek of ijsje wil eten. Alle deeg en ijs worden net zoals vroeger op ambachtelijke wijze in eigen atelelier gemaakt. Door de evolutie werd Crémerie Georges een zaak waar men niet enkel desserts kon bestellen. De kleine snacks, pasta's en pizza's werden ook geïntroduceerd. In 2007 werd de zaak volledig getransformeerd tot een kleiner etablissement waar de wensen van de klanten beter...

Lees meer

Ice Corner

Op de zeedijk, lekkere ijsjes en warme, versgebakken wafels.

Lees meer

Australian Home Made Ice Cream

Uitgevonden door een Belg, deze Australian Ice Cream en als sinds 1989 garant voor kwaliteit. Ook de milkshakes zijn een omweggetje waard.

Lees meer

IJssalon Georgie

IJssalon Georgie is al meer dan 50 jaar een begrip op de zeedijk in Mariakerke. Kom en geniet van een potje of een hoorntje met ons lekker vers huisgemaakt ijs. Ook ijscoupes, milkshakes en koffies zijn ‘take away’. Come to Georgie and... have a n’ice day!

Lees meer

Momento

Bij Momento, op de Zeedijk van Oostende, kan je terecht voor een glaasje wijn, een cocktail of gewoon een kopje koffie op het gezellige zonneterras. Voor de kleine honger serveren ze ook enkele kleine snacks: lasagna, croque monsieur, tomaat crevette,... In de Henegouwenstraat is er ook een afhaalraam, hier kan je heerlijke schepijs en smoothies afhalen.

Lees meer

Cheers

Specialiteiten: Pasta’s, verse Noordzeesoep, vispannetje met kreeftensaus, diverse salades, verse pannenkoeken

Lees meer