Eten en drinken

Je zocht naar: chinees
6 resultaten

Crystal Palace

Aan de inrichting van het restaurant zijn kosten noch moeite gespaard om het u volledig naar de zin te maken. Het geheel is op een geraffineerde wijze samengesteld om u in staat te stellen optimaal van onze gerechten te kunnen genieten. De chefs toveren dagelijks hun bijzondere specialiteiten op uw bord. De presentatie is een lust voor het oog en de smaak een streling voor de tong.

Lees meer

Cindy & Wong

Cindy & Wong is een chinees, aziatisch restaurant die geschikt is voor zowel lunch als diner. Ook kan je hier vegetarisch eten en is de zaak toegankelijk voor mensen met een rolstoel.

Lees meer

Hong Kong Garden

Hong Kong Garden is een Chinees restaurant waar je zowel kan afhalen als op de locatie zelf eten. Dit is geschikt voor zowel lunch als diner.

Lees meer

Mei Ling

Mei Ling is een Chinees 'open' keuken restaurant, uniek in de streek. U kunt met eigen ogen zien hoe de chef-kok het eten bereidt. Mei Ling is voornamelijk een Take Away, maar heeft wel enkele zitplaatsen in het restaurant.

Lees meer

Golden Lotus

Geniet van de traditionele Chinese keuken bij Golden Lotus. Hier hecht men veel belang aan kwaliteit, zodat de klanten tevreden terugkomen.

Lees meer

The Noodle Bar

The Noodlebar opende zijn deuren in 2012 met een afhaalrestaurant dat zich specialiseert in vers bereide noodles en sandwiches. We bieden gezonde gewokte noodles in pocket formaat aan en doen ook catering voor al uw evenementen.

Lees meer