Eten en drinken

Je zocht naar: thais
6 resultaten

St-Malo

St-Malo is met zijn trendy interieur en zijn unieke ligging, op slechts 50m van het Casino Kursaal op de Albert 1 Promenade (zeedijk Oostende), uw ideale verwenadresje. Sinds enkele jaren biedt St-Malo traditionele kustgerechten zoals garnaalkroketjes en filet pur, maar ook klassiekers uit de Thaise keuken.

Lees meer

Sabai Jai

Authentieke Thaise traiteur waarbij Sabai Jai ‘goed gevoel’ betekent. Coconut curry gerechten, gewokte scampi, rundsvlees met glasnoedels en vegetarische gerechtjes. Hier heb je keuze zat.

Lees meer

De Meeneem Thai

De Meeneem Thai is gevestigd in hartje Oostende, in een zijstraat van Kapellestraat. De kok, geboren en getogen in Thailand, heeft jaren ervaring en tovert de lekkerste Thaise meeneem-gerechten tevoorschijn. Ze werken met de beste ingrediënten uit Oostende: vis van de vismijn, de hoogste kwaliteit groenten, vlees en gevogelte van gespecialiseerde horeca-leveranciers. Alles wordt à la minute gemaakt. Bovendien hechten ze bij De Meeneem Thai veel belang aan we ze in hun lichaam stoppen dus doen...

Lees meer

O’Siam

Het team van O’Siam Thai brengt de echte authentieke Thaise keuken naar Oostende. Siam is het vroegere Thailand. Ze werken met Europese en Thaise kwaliteitsproducten die met zorg bereid worden door hun chefs Yuphin en Fon. Het zaalpersoneel staat je graag te woord en adviseren je over de gerechten.

Lees meer

The Noodle Bar

The Noodlebar opende zijn deuren in 2012 met een afhaalrestaurant dat zich specialiseert in vers bereide noodles en sandwiches. We bieden gezonde gewokte noodles in pocket formaat aan en doen ook catering voor al uw evenementen.

Lees meer

Phuang Malai

Met verse ingrediënten en zijn passie voor lekker eten, kookt Jesse dagelijks zelf en vers gemaakt lekker Thaise gerechten voor zijn klanten. Jesse kan ook Vlaamse keuken koken, maar koos bewust voor Thaise keuken, wat hij met de paplepel van zij mama ingetogen kreeg. Hij wil de wonderlijke lekkere smaken van de Thaise keuken met Oostendenaars delen.

Lees meer