Eten en drinken

Je zocht naar: wafels en pannenkoeken
20 evenementen gevonden

Brasserie Albert

De Brasserie verwacht U voor een lunch, snack of diner. Ook voor een gewone koffie kan je hier terecht. De eenvoudige maar aantrekkelijke kaart laat toe U alleen dagverse top-kwaliteit te bieden.

Lees meer

Baristas No75

'Coffee & Cake' volgens de kunst, in een industrieel maar sfeervol kader. Work & afterwork, want ze serveren er ook heerlijke wijnen.

Lees meer

Cappuccino

Sinds 20 jaar is tearoom Cappuccino een gevestigde waarde in de Kapellestraat. In 2018 onderging de zaak een volledige metamorfose en vandaag is het een hedendaagse topper in de winkelstraat. Tot 11.30 kan men er terecht voor een van de overheerlijke ontbijtformules. De keuken is de ganse dag open en op de kaart kan men naast croque monsieurs ook verse salades en diverse pastas al dan niet vergezeld met frietjes terugvinden. Bij een namiddagje shoppen hoort een verse wafel of pannenkoek van...

Lees meer

Groeneveld

Gelegen aan de rand van stad Oostende, biedt Groeneveld u een waaier van mogelijkheden: ...

Lees meer

Benny

Benny, the place to be in Oostende voor roomijs, pannenkoeken en wafels.

Lees meer

De Zoete Zonde

Wij willen u graag laten "zondigen" aan onze "zoetigheden" die wij met hart en ziel voor u klaarmaken uit de beste producten. Wij hopen dat u ervan geniet!

Lees meer

Chamonix

Ook Chamonix is een begrip in Oostende. Deze tearoom serveert al 60 jaar verse wafels, pannenkoeken, milkshakes en ijscoupes. Het geheim van hun succes? “Eigenlijk hebben we daar niets voor hoeven doen, dat is gewoon zo gegroeid. De mensen weten waar ze moeten zijn voor lekkere pannenkoeken en wafels aan democratische prijzen.

Lees meer

Lentini

Dorine & Johnny verwelkomen jullie in het Restaurant – Lunch – Tearoom Lentini op de gekende Boulevard te Oostende. In het centrum en op 50 meter van dijk en strand. Een gezellig kader waar U steeds onze verse gerechten kunt proeven. Wij dragen onze vriendelijkheid en service hoog in het vaandel. Iedere klant wordt bediend naar wens zodat U rustig van uw maaltijd kunt genieten!

Lees meer

Het Koninginnehof

Het Koninginnehof is gelegen in het midden van het Maria Hendrikapark te Oostende. Dit park is 56 ha groot, heeft mooie wandelpaden en 3 vijvers. De zaak is gelegen op het eiland van de grootste vijver. ...

Lees meer

Brasserie Alfons

Brasserie gelegen rechtover het stadhuis van Oostende. Werken steeds met dagverse producten en zijn gekend voor hun verzorgde dagschotels, verse pannenkoeken en wafels.

Lees meer

Pagina's