Eten en drinken

Je zocht naar: aziatisch
16 resultaten

Histoires d'O

Authentieke, inspirerende vintage brasserie en terras met een moderne twist. Befaamd om zijn aperitiefhapjes en tapas, geliefd voor de creatieve pasta’s en salades. Uitgebreide koffiekaart geserveerd door de twee huis Baristas.

Lees meer

La Vie

De met passie en liefde samengestelde kaart van tapas, versnaperingen en sushi zorgt voor een nieuw en verrassend concept in Oostende. In La Vie kan je ook terecht voor overheerlijke cocktails of wijnen van over de ganse wereld. Wil je toch liever iets sterker? Vraag dan zeker naar de met zorg gekozen selectie van Gins en Whiskeys.

Lees meer

St-Malo

St-Malo is met zijn trendy interieur en zijn unieke ligging, op slechts 50m van het Casino Kursaal op de Albert 1 Promenade (zeedijk Oostende), uw ideale verwenadresje. Sinds enkele jaren biedt St-Malo traditionele kustgerechten zoals garnaalkroketjes en filet pur, maar ook klassiekers uit de Thaise keuken.

Lees meer

Sabai Jai

Authentieke Thaise traiteur waarbij Sabai Jai ‘goed gevoel’ betekent. Coconut curry gerechten, gewokte scampi, rundsvlees met glasnoedels en vegetarische gerechtjes. Hier heb je keuze zat.

Lees meer

Crystal Palace

Aan de inrichting van het restaurant zijn kosten noch moeite gespaard om het u volledig naar de zin te maken. Het geheel is op een geraffineerde wijze samengesteld om u in staat te stellen optimaal van onze gerechten te kunnen genieten. De chefs toveren dagelijks hun bijzondere specialiteiten op uw bord. De presentatie is een lust voor het oog en de smaak een streling voor de tong.

Lees meer

Cindy & Wong

Cindy & Wong is een chinees, aziatisch restaurant die geschikt is voor zowel lunch als diner. Ook kan je hier vegetarisch eten en is de zaak toegankelijk voor mensen met een rolstoel.

Lees meer

Hong Kong Garden

Hong Kong Garden is een Chinees restaurant waar je zowel kan afhalen als op de locatie zelf eten. Dit is geschikt voor zowel lunch als diner.

Lees meer

Mei Ling

Mei Ling is een Chinees 'open' keuken restaurant, uniek in de streek. U kunt met eigen ogen zien hoe de chef-kok het eten bereidt. Mei Ling is voornamelijk een Take Away, maar heeft wel enkele zitplaatsen in het restaurant.

Lees meer

Golden Lotus

Geniet van de traditionele Chinese keuken bij Golden Lotus. Hier hecht men veel belang aan kwaliteit, zodat de klanten tevreden terugkomen.

Lees meer

De Meeneem Thai

De Meeneem Thai is gevestigd in hartje Oostende, in een zijstraat van Kapellestraat. De kok, geboren en getogen in Thailand, heeft jaren ervaring en tovert de lekkerste Thaise meeneem-gerechten tevoorschijn. Ze werken met de beste ingrediënten uit Oostende: vis van de vismijn, de hoogste kwaliteit groenten, vlees en gevogelte van gespecialiseerde horeca-leveranciers. Alles wordt à la minute gemaakt. Bovendien hechten ze bij De Meeneem Thai veel belang aan we ze in hun lichaam stoppen dus doen...

Lees meer

Pagina's