U bent hier

Eten in de buurt van Kursaal Oostende

Een show meepikken in Kursaal Oostende is altijd een goed idee. Nog beter wordt het wanneer je van je avond een totaalbeleving maakt en er een etentje aan koppelt. Ontdek hieronder enkele restauranttips in de buurt.

Agua del Mar

Lekker eten aan betaalbare prijzen in het Kursaal van Oostende. Culinaire hoogstandjes met heel wat lekkers uit de Noordzee, maar ook tongstrelende vleesgerechten.

Lees meer

Ocean

Ocean wordt ook wel eens ‘vakantietafel aan zee’ genoemd. Dat hun specialiteiten onder andere tarbotmoot, garnalen en cote-à-l’os zijn, zal je dan zeker niet verbazen.

Lees meer

Bottarga

Restaurant Bistro Bottarga biedt een aparte en unieke "taste" & "savoir vivre" of proeven & genieten van een tafel met zicht op een zee van moderne nostalgie.

Lees meer

Bistro Mathilda

Bistro Mathilda is gehuisvest aan de rand van het Leopoldpark, op een boogscheut van het Casino-Kursaal. De bistro dankt zijn naam aan het bekende beeld van George Grard, "De Zee", alias "De Dikke Mathilde". Sinds 1995 handhaaft Mathilda zich in het kransje van de "topbrasserieën". Luc Deklerck en zijn echtgenote Gerda Maenhout staan garant voor de perfecte uitbating.

Lees meer

Tex Mex

Bij Tex-Mex weet je wat je kan verwachten: een blend van Amerikaans en Mexicaans. Dat betekent grote porties, zuiderse smaken en een zomerse sfeer!

Lees meer

Ostend Queen

Restaurant op het dak van het Kursaal in Oostende met prachtig zicht op de Noordzee.

Lees meer

Bentley's

Bentley's Oostende is een internationale brasserie met een betaalbare, eerlijke en kwalitatieve kaart waar de nadruk op verse producten ligt. De chef brengt een mix van klassieke en vernieuwende gastronomische gerechten. 

Lees meer

Jans Café

In deze Frans-Belgische keuken komen enkel topproducten aan bod: dagverse vis en de lekkerste stukken vlees. Tweemaal per maand pakken ze uit met seizoensgebonden suggesties.

Lees meer

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen