Engelbert Humperdinck

Locatie

Kursaal Oostende
Kursaal-Westhelling 12
Oostende 8400
Toon op kaart

Wanneer

za 31 aug 2024 20:00 tot en met 22:00

Prijzen

€89
Categorie 1: 78 EUR
Categorie 2: 65 EUR

Vanwege de grote vraag voegt Engelbert Humperdinck een tweede show toe aan zijn 'The Last Waltz Farewell' tour op 31 augustus in Kursaal Oostende. De show in de Koningin Elisabethzaal verkocht in een mum van tijd uit. Tickets voor 31 augustus in Kursaal Oostende zijn te koop vanaf vrijdag 10 mei om 10 uur.

In zijn 50-jarige carrière heeft Engelbert Humperdinck meer dan 140 miljoen albums verkocht, waaronder 64 gouden en 35 platina albums. Daar stopt het succes niet want Humperdinck heeft ook vier Grammy-nominaties, een Golden Globe en sterren op de Walk of Fame in Hollywood en Las Vegas bij elkaar gezongen. Humperdincks repertoire overstijgt alle genres: Van de meest romantische ballades tot soundtracks maar ook disco, rock en zelfs gospel.

Zijn unieke stem heeft miljoenen fans over de hele wereld gecharmeerd. Het is echter niet alleen de stem, maar zeker ook de man zelf, met zijn innemende gevoel voor humor en zelfspot. Enkele van zijn grootste hits zijn 'After The Lovin', 'The Last Waltz', 'Spanish Eyes', 'Quando, Quando, Quando' en het onvergetelijke '(Please) Release Me', dat maar liefst 56 weken in de hitlijsten stond. Zijn lied "Ten Guitars" werd het onofficiële volkslied van Nieuw-Zeeland.

Engelberts muziek heeft de tijd overstegen en zijn stem blijft mensen bereiken en inspireren, om gevoelens en emoties te omarmen en op te wekken... Ingrediënten die ongetwijfeld de essentie zijn van zijn langdurige succes. Verwacht een nostalgische avond vol hits!