U bent hier

Efteling Aan Zee

Kursaal Oostende - zo 7 apr 2019 tot di 9 apr 2019

Efteling presenteert
Sprookjessprokkelaar de musical
Naar het boek van Paul van Loon, Prinses Laurentien van Oranje en de Efteling.

Deze nieuwe familiemusical is gebaseerd op het succesvolle boek De Sprookjessprokkelaar van Paul van Loon, Prinses Laurentien van Oranje en de Efteling, waar inmiddels ruim 18.000 exemplaren van verkocht zijn.

Leef mee met de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Volg Sterres spannende zoektocht naar verhalen in de Efteling familiemusical de Sprookjessprokkelaar. Geschikt voor ouders en grootouders met hun kleinkinderen (6+).


De Efteling aan Zee
Speciaal voor Kursaal Oostende wordt deze theatershow in een sprookjesachtige Efteling sfeer omgetoverd. Ontmoet en begroet een aantal van de Efteling bewoners. Ze maken graag een praatje, gaan op de foto en geven ieder kind een warm Efteling welkom! Maak van de paasvakantie een onvergetelijk moment voor de kinderen en laat je onderdompelen in de Efteling aan Zee!

Data

zo 7 april 2019 om 15:00
zo 7 april 2019 om 19:00
ma 8 april 2019 om 15:00
ma 8 april 2019 om 19:00
di 9 april 2019 om 15:00

Locatie

Kursaal Oostende
Kursaal-Westhelling 12
Oostende 8400
Toon op kaart
Dichtstbijzijnde parking: 
Parking Kursaal 1

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen