De Standaard Podcastfestival

Locatie

Kursaal Oostende
Kursaal-Westhelling 12
Oostende 8400
Toon op kaart

Wanneer

vr 3 dec 2021 tot za 4 dec 2021

Prijzen

€25
Dagticket -26 jaar: 15 EUR
DS Podcast Academy: 25 EUR

Het Vlaamse podcastfestival voor luisteraars (en makers) Luister samen, hoor meer

Podcasts zijn hot. Ze zijn overal, en je kan ze ook – handig – altijd en overal beluisteren. Op je eentje. Of samen in de auto. Maar op 3 en 4 december kan het ook ‘en masse’ op het DS Podcastfestival in Kursaal Oostende – een tweedaags feest voor het oor met het beste van wat podcast te bieden heeft.

Reken op een breed, internationaal en verrassend programma van talks en luistersessies, gecureerd door de redactie van De Standaard, samen met de stad Oostende. 

Woon een live-opname bij van je favoriete Vlaamse, Nederlandse, Britse en Amerikaanse podcast, en maak kennis met de inspirerende stemmen erachter die je tot nu toe enkel in jouw oortjes hebt kunnen horen.

Word geïnspireerd, leer bij, ontdek nieuwe podcasts en ga erover in gesprek met andere podcastliefhebbers. Want samen hoor je meer.

Het volledig programma wordt bekendgemaakt op 22 oktober, maar dit zijn alvast de eerste namen: Brian Reed (maker van het roemruchte S-Town en senior producer bij het minstens even legendarische This American Life) voert de Amerikaanse delegatie aan, Alex Agnew & Andries Beckers blikken een speciale aflevering in van hun populaire podcast Welcome to the AA, en de Nederlandse documentairemaker Annegriet Wietsma blikt terug op haar druk besproken podcast De Deventer mediazaak. Dalilla Hermans is de host van de eerste editie van het DS Podcastfestival.